2777
2789
عنوان

دلم با شوهرم صاف نمیشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقای پسر خاص...یه سوال... من ازخانما پرسیدم ولی میخام از همجنس شوهرم بپرسم.... با مرد بیکاره تنبل ...

شاید ناراحت بشین ولی این مرد زندگی نیست و بهتره جدا بشین 

باز خودتون میدونید ولی بنظر من هیچ کس نمیتونه درستش کنه

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎
اره دقیقا اصلاا دوست ندارم بیاد دوروبرم

به منم گفته یبار دیگه جرو بحث کنی ب قران میزنمت مریم😭

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
اقای پسر خاص...یه سوال... من ازخانما پرسیدم ولی میخام از همجنس شوهرم بپرسم.... با مرد بیکاره تنبل ...

میشه من بگم ......مگه خودشون بخوان وگرنه تغییرنمیکنن باید صبر کرد

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 
شاید ناراحت بشین ولی این مرد زندگی نیست و بهتره جدا بشین  باز خودتون میدونید ولی بنظر من هیچ ک ...

اره نظر خانما هم همینه😞😞😞

بچه دارم شرایط طلاقو ندارم...

از خونه بابام متنفرم😞

نمیدونم والا...بیخیال...

گفتم از ی اقا هم بپرسم شاید راهکارش ب دردم بخوره....

ممنونم

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞
ب شوهرم هم گفتم چرا شما مردها فکر میکنید مرد بودن ب زور باازوتونه

چون فرار مغز هان.خودشون میمونن بعد مغزشون فرار میکنه😕الان یه سریا میان میگن چرا بد میگی از مردا به کسی برنخوره من فرارمغز ها رو گفتم😊

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
اره نظر خانما هم همینه😞😞😞 بچه دارم شرایط طلاقو ندارم... از خونه بابام متنفرم😞 نمیدونم والا... ...

باور کنید درست نمیشه خواهر من

مهریه رو بگیرید و مستقل زندگی کنید 

آینده خودتون رو خراب نکنید شما قراره یه بار زندگی کنید پس درست زندگی کنید اون جوری که میخواین 

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎
باور کنید درست نمیشه خواهر من مهریه رو بگیرید و مستقل زندگی کنید  آینده خودتون رو خراب نکنید ...

'''مهریه اره به همین راحتی میدن فکر کردین با طلاق آینده درست میشه شرایطبدترمیسه

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 
ب شوهرم هم گفتم چرا شما مردها فکر میکنید مرد بودن ب زور باازوتونه

ولی من بدتر گفتم گفتم بزنی میزنمت😞واقعا چرا فک میکنن داد بزنن سر آدم یا دست بزن پیدا کنن مثلا قوین؟چرا ی درصد فکر نمیکنن اخلاق از همه چی مهمتره؟اگر مشکلی دارن با اروم حرف زدن حلش کنیم😞

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶