2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سونوگرافی و عکس رنگیم نشون نداده.پریودام بینه دو تا پنج روز اختلاف داره.دوساله تو اقدامم.شوهرم مش ...

سیاهدونه عسل بخور رازیانه هم  هرشب دم کن بخور تخم هویج هم اسیاب کن 

الحمدالله رب العالمین 
من سونوگرافی و عکس رنگیم نشون نداده.پریودام بینه دو تا پنج روز اختلاف داره.دوساله تو اقدامم.شوهرم مش ...

عزیزم شما ک دیگ پلی کیستیک نیسی اقدامات منظمن فولیکول بالغم ک میگی سونوم خوبه چاقم نیسی پس نیسی چرا عیب رو خودت میزاری😊

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

من پلی کیستیکم

پری نامنظم بود، مو زائد کمی روی چونه دارم و کمی اضافه وزن

لبنیات و سردیجات رو حذف کردم، از این هفته باشگاه دارم میرم، هرشب رازیانه میخورم و هر صبح بومادران

امشب هم برای اولین بار میخوام عسل رو تزریق کنم

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

عزیزم شما ک دیگ پلی کیستیک نیسی اقدامات منظمن فولیکول بالغم ک میگی سونوم خوبه چاقم نیسی پس نیسی چرا ...

دکتر آخری که رفتم گفت حوسه من اینه که پلی کیستیکی.آحه وقتی فولیکول بالغ دارم و لوله هام خوب بوده چرا باردار نمیشم

من pco 

۴ ماه اقدامم

لتروزول و دوفاستون میخورم

قبلا متفرمین خوردم بهم نساخت

سونو عکس رنگی هم نرفتم شوهرمم آز نداده

از روز اول تا سومم تخم هویج میخورم

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍

منم pcoهستم ولی آز هورمونیم خوب بود پریودامم تقریبن منظمه....

این ماهم آی یو آی کردم توکل بخدااا

دعاکنید جواب بگیرم

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
دکتر آخری که رفتم گفت حوسه من اینه که پلی کیستیکی.آحه وقتی فولیکول بالغ دارم و لوله هام خوب بوده چرا ...

نیسی گلم تو ک مشکلی کلا نداری برو پیش یه دعا نویس تو ک همه کاری رو امتحان کردی یه دعاییم بگو واست بنویسه شاید چله افتاده روت

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز