2777
2789
عنوان

روزمونو شوهر کثافتم خراب کرد

402 بازدید | 16 پست

سر گم شدن تیشرتش دعوا راه انداخت مامانم خواست بیاد خونمون .اومد این داد بیداد که بذار مامان فلان شدت بیاد بهش میگم.تقصیر خودشم بود دعوا کرد فحش داد بی احترامی کرد منم کردم اما منو زد دستم زخمی شد 

نذاشتم مامانم بفهمه  التماسش کردم چیزی نگه 

ولی اصلا ب مامانم سلام نکرد و رفت 

خیلی پشیمونم چرا التماس این لجن و کردم😭😭😭

بهم گفت جدا شیم راهنمایی کنید 

🌹آسمان تهی است...و فریادرسی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر تیشرت گف جدا شید؟

احساس میکنم این اختلافات از جای دیگه دی نشات میگیره 

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

وای خدا چجوری بخاطر تیشرت همچین دعوایی کردید 😐

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

راست میگه جداشو 

روانیه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

قربون خدا برم چرا اینقد مردا رو وحشی آفریده. عزیزم اگه واقعا شرایطش داری جدا سو زندکی با آدم اینچنین ...

ببین الان ظرفیت زن و مرد پر شده مخصوصا کسایی که ت جامعه هستن

اما دلیل نیست بزنه بشکونه این دیگه لبریز شده