2777
2789
عنوان

عود تومور مغزی گرید یک

| مشاهده متن کامل بحث + 4077 بازدید | 73 پست

من گاهی پشت چشم راستم حالت گرفتگی داره دو. طرف سرمو انگار دارن فشار میدن و از پله برم بالا یا فعالیت داشته باشم رگ سرم نبض میزنه گاهی هم بی دلیل حالت تهوع دارم، دکتر حدسش میگرن بود ولی ام آر آی نوشت خیالم راحت بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ام آر آی میگن سی برابره سیتی اسکن قویتره و همه چیز مشخص میشه اگه انجام دادین و چیزی نبوده شاید ...

میگرن نبوداصلا ولی چشام ضعیفه عینکیم واینکه چربی خون بشدت بالادارم مس یعنی ازهمینه؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

[QUOTE=373702816]میگرن نبوداصلا ولی چشام ضعیفه عینکیم واینکه چربی خون بشدت بالادارم مس یعنی ازهمینه؟[/QUOTE

باید بررسی بشه ولی این دو مورد تاثیر داره 

من خودم بخاطر ترک قرص تیرویید چربی خون و چربی کبد گرفتم به محض اینکه اولین لقمه رو میخوردم سریع کف دستم گزگز میکردو بدنم سوزن سوزن میشد و پس کله ام درد میگرفت و بعدها حالت تهوع هم میگرفتم حتی گاهی از بوی سرخ کردنی هم حالت تهوع و بالا میوردم، که دیگه داروهای طب اسلامی از نمایندگی شهرمون خریدم خوب شدم خداروشکر شما چه علائمی دارین؟؟ کدوم شهرین تا لیست نمایندگان طب اسلامی شهرتون بفرستم هم برا چشمتون سرمه بزنید خوب بشید عینک کنار بزارین هم چربی خونتون درمان کنید چون شنیدم قرص چربی خون یکی از عوارضش اینه که باعث سنگ کیسه صفرا میشه

من ۶ سال پیش برا چربی کبدم فقط ۱۲ روز دارو خوردم یکماه بعدش ازمایش دادم خوب شد البته برا هرکسی مدت زمان مصرف دارو شاید فرق کنه من چون زود متوجه شدم و دارو شیمیایی هم نخورده بودم شاید براهمین عرض مدت کوتاه خوب شدم

داروی مرکب یک یا بقس ۱ طب اسلامی اینترنت سرچ کنین خواصش بخونین 

خیلی عالیه هم برا چربی های مقاوم هم برا چربی کبد حتی کسانی که تو صف پیوند کبد هست این دارو کبد رو ترمیم میکنه برا استفراغ و ویار و چیزای دیگم خوبه البته داروهای مکمل هم درکنارش باید خورده بشه

خودم برا ویارم داروهای دیگم بود ولی این برام خیلی زودتر اثر میکرد خود داروی ویار یکمی حالت تهوعم کم میکرد ولی این مرکب یک که یبار میخوردم تا چند روز راحت بودم

عزيزم شما الان دلت شكسته توروخدا واسه من دعا كن شما توي پستهات ديدم خيلي دوس داري مادر بشي ولي من ال ...

ببین فقط خود خ ا میدونه من تو این چندروز چی کشیدم فکر کن با به بدبختی جهیزیه جور کردم بعد که میخوام لذتشو ببرم یه دفه درگیر همچین مریضی شدم خیلی روزای بری رو گذروندم خود خدا میدونه برا هیچکی بد نخواستم به هیچکسی هم بد نکردم.نمیدونم حکمت خدا چیه من توکل کردم به خودش و خودمو سپردم به خدا..هرچی خیره همون بشه...آن شا الله همسر شما هم خوب میشه من احساس میکنم وضعیت همسر شما نسبت به من خیلی بهتره

ببین فقط خود خ ا میدونه من تو این چندروز چی کشیدم فکر کن با به بدبختی جهیزیه جور کردم بعد که میخوام ...

خيلي ناراحت شدم باورتون نميشه من اين چنروزه خيلي بفكر شما بودم با اينكه نميشناسمتون اميدوارم خوب خوب باشيد و ديگه برنگرده اين روزا 

نميدونم عزيزم وضعيت همسرمنم مشخص نيست دكترا ميگن فقط پاتولوژي ميتونه دقيقا بگه چه نوعيه و چ گريدي فقط بچه هام خدا رحمشون كنه

ببین فقط خود خ ا میدونه من تو این چندروز چی کشیدم فکر کن با به بدبختی جهیزیه جور کردم بعد که میخوام ...

عملهاتون چطور بود؟ بعد عمل عوارض داريد حالتون خوبه ميتونيد راه بريد و كارهاي شخصيتونو كنيد؟

عزيزم من از هرجا تحقيق كردم گفتن گليوما گريد يك به اين زودي ها عود نداره مگر اينكه نشه كامل تخليه ش كرد حالا شما يا كامل خارج نشده بوده پرتو ميخاسه اگه واقعا اينجوري بوده دكتر خيلي كوتاهي كرده بايد بيشتر كمك ميكرد ميگف پرتو بزن نميدونم والا ادم نميتونه سردربياره

عزيزم من از هرجا تحقيق كردم گفتن گليوما گريد يك به اين زودي ها عود نداره مگر اينكه نشه كامل تخليه ش ...

واقعا براهمه عجیبه آخه واسه من تا برج هفت اوکی بودحتی حال خودمم خوب بود طوری که فراموش کرده بودم و لی تو فاصله ۳ ما یه دفه کیست و رگه هایی از تومور دیده شد که گفتن باید عمل بشی..حالا الان عمل شدم و امروز مرخص شدم حقیقتش این سریع خیلی نسبت به دفه اول بیشتراذیت  شدم.تا الان که عوارض خاصی نداشتم ولی یه کم قسمت چپ بدنم ضعف دارمم که همش ماساژ میدم

واقعا براهمه عجیبه آخه واسه من تا برج هفت اوکی بودحتی حال خودمم خوب بود طوری که فراموش کرده بودم و ل ...

نگران نباش عزيزم حتما خوب خوب ميشي و يروز ميرسه كه همه اينا واست خاطره ميشه و تموم ميشه هنوزم خيلي زمان هس واس درمان مطمئن باش