2777
2789
عنوان

عود تومور مغزی گرید یک

4077 بازدید | 73 پست

سلام من پارسال اسفند متوجه شدم تومور مغزی گرید یک دارم.دکتر عباس امیرجمشیدی منو عمل کرد.دادن پاتولوژی گرید یک بود.گفتن درمان دیگه ای لازم نیست فقط باید ۶ ما یه بار ام ار ای بدی..آخرین بار برج ۷ ام ار ای دادم.همه چی خوب بود...ولی الان دوباره ام ار ای دادم میگن هم کیست و تومور باهم درآوردی...

دارم دیوونه میشم.دقیقا اسفند میشه یکیسال ولی دوباره باید عمل کنم..آخه گرید ۱چطوری تو کمتر از یکسال دوباره عود میکنه توروخدا اگه چیزی میدونید بهم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ميشه بيايد جواب بديد شما نوع تومورتون چي بود سايزش چقدر بود؟؟ همسرمن دكترا بهش ميگن عمل نكنه ت ...

سلام ببین برامنم گلیوما لوگوی بود ولی اگه عمل نمیکردم به مرور زمان بدخیم مشد

حتما ببر پیش دکتر عباس امیجمشیدی هرچی ایشون گفت گوش کن... من پارسال عمل کردم...کامل تخلیه شد ولی باید بعدش پ تو درمانی میفتم نرفتم متاسفانه عود کرد

پس چرا دكترا ميگن گريد يك اگ تخليه بشه ديگ به زودي عود نميكنه؟

ببین گلیوما مدلش یه جوریه که هرچه قدر تخلیه باشه لاله لا بافت سالم مغز رخنه میکنه واسه همین دکتر نمیتونه کل سلو لای تومور  مغزی  رو تخلیه کنه واسه همین احتمال عود بالاست....حتما باید پرتو بشه تا اون سلول های باقیمونده ی تومور با پرتو از بین بره

الان شما بايد عمل كنيد بعدش پرتو درماني؟

ببین من الان تو بیمارستانم برای باردوم عمل کردم....تو ده ی من از مال همسرتون خیلی کوچیکتر بود ولی پارسال گریدش یک بود تخلیه شد امسال عود کرده و گریدش شده دو  توروخدا واسه همسرتون رو شوخی نگیرید متاسفانه گلیوما به مرور زمان ابدیت میشه...