2777
2789
عنوان

میترسم قیمت خونم از پونصد گرم طلا به ده گرم طلا برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 53 پست

ما هم پارسال کلی طلا و سکه فروختیم یه زمین خریدیم شمال ولی زمین زیاد رشد نداشته و سکه و طلا از پارسال چند برابر شده.

ولی خب گاهی فکر میکنم آدم طلا و سکه بیشتر برای خرید ملک میخره 

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
اگر توش ساکنی آرامشت قیمت ندارهولی اگه واسه سرمایه گذاری خریدی اینده ی طلا روشن تره

توش ساکنم و قصد بزرگتر کردنشو دارم چون قدیمیه.. اما میگم اشتباهه بزرگش کنم. اون یک میلیاردو بدم طلا بهتره... قدیمی بودن و نم دار بودنشو تحمل کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر توش ساکنی آرامشت قیمت ندارهولی اگه واسه سرمایه گذاری خریدی اینده ی طلا روشن تره

حرف حساب👌🏻👌🏻👌🏻

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

عزیزم برو خداتو شکر کن خونه داری، گنجم داشته باشی باز یه سرپناه نمیشه برات

تو چه یه میلیارد داده باشی به اون خونه چه هزار تومن نون شبتو که از خونت نمیگیری نشستی توش با خیال راحت

حداقل چهارتا مستاجر با پول همین طلا میتونن یه سقفی بخرن واسه خودشون.یکم به فکر مردم باشید گلم فقط خودتونو نبینید

بینید کلا فلسفه خرید طلا اینه که شما بتونید ارزش پولتون رو‌ حفظ یا بیشتر کنید که بتونید در آینده اونو تبدیل به خونه و ماشین کنید یعنی اولویت با داشتن خونه برای خود آدم که مستاجر نباشه و ماشین که رفاه بیشتری داشته باشه هست بعد از اون خرید طلا میشه برای سرمایه گذاری که کم کم جمع بشه باز بشه تبدیل کرد به مغازه و اجاره گرفت یا اگر خود آدم کاسب هست مغازه برای خودش باشه تا اجاره نده،اینکه شما صد کیلو طلا رو ذخیره کنی اما مستاجر باشی یا ماشین نداشته باشی چه فایده داره؟با خودت اون دنیا که نمیتونی ببری ولی اگر خونه و ماشین داری خرید طلا برای سرمایه گذاری بهتر از خرید آپارتمان برای سرمایه گذاری هست

توش ساکنم و قصد بزرگتر کردنشو دارم چون قدیمیه.. اما میگم اشتباهه بزرگش کنم. اون یک میلیاردو بدم طلا ...

منم خونه ام کوچیکه ولی فعلا دست نگه داشتم

اگر مبلغی به شکل پول نقد یا طلا داری فعلا صبر کن

بینید کلا فلسفه خرید طلا اینه که شما بتونید ارزش پولتون رو‌ حفظ یا بیشتر کنید که بتونید در آینده اون ...

خونه نقلی دارم میخواستم بزرگش کنم. الان میگم این ۱ میلیاردو طلا بخرم بهتره. دو سال بعد بجای ۷۰ متری میتونم ۲۰۰ متری بخرم از بس طلا بالا میره عین موشک

بینید کلا فلسفه خرید طلا اینه که شما بتونید ارزش پولتون رو‌ حفظ یا بیشتر کنید که بتونید در آینده اون ...

والا من اگر ۱ سال مستاجری رو تحمل میکردم و طلا داشتم میتونستم با طلاها خونه ۷۰ متری و مغازه و ماشین و خیلی چیزا بخرم. الان باید ۱۰ سال دیگه عین خر کار کنم بحثم اینه

منم خرداد برا سرمایه گذاری خریدم  آخه چه میدونستم طلا اینطور میشه   والا به شانسه  یه بار ۲۰۰ میلیون طلا رو گرنی ۴۰۰هزار خریدیم  یه سالو ۱۰ ماه صبر کردیم‌بالا نرفت  حالا تو اون مدت کلی خونه بالا میرفت  و ما رفتیم اون ۲۰۰ میلیونو فروختیم بعد گفتن قاسم سلیمانی شهید شد هواپیما اوکراینی  افتاد و طلااااا رفت تاااا عرش !!  اونقت همه تو اون مدت  خونه میخریدن و یه سطل رنگ میپاشیدن روش  ۲ماهه بعد با ۳۰۰ میلیون سود میفروختن   خب خرداد سکه فروختم ۴۲ تومن  خونه خریدم برا سرمایه گذاری حالا طلاااا میره تاااا عرش  یه روزی هم خونه سود داشت اصلا دلالها همش خونه میخریدن  یه سطل رنگ  ۵۰۰ میلیون بالاتر اتفاقا خونه بهتر بود براشون چون رقم دقیقی نداشت  حالا ما رفتیم خونه خریدیم راکد شد طلا رفت بالا🙄

والا من اگر ۱ سال مستاجری رو تحمل میکردم و طلا داشتم میتونستم با طلاها خونه ۷۰ متری و مغازه و ماشین ...

دیگه اقتصاد بیمار همینه دیگه نمیشه پیش بینی کرد متاسفانه. پارسال فکر میکردید طلا بشه انقدر؟

منم خرداد برا سرمایه گذاری خریدم آخه چه میدونستم طلا اینطور میشه والا به شانسه یه بار ۲۰۰ میلیون ...

اره واقعا من دارم میسوزم.... اگر طلا داشتم خونم ۳ میلیارد و ۵۰۰ می ارزید. الان ۲ میلیاردم نمیخرن... یه پژوی صفر واسم در اومده میخوام بفروشم و همشو طلا بخرم که ۱ میلیاردمیشه... دوستم میگه بزار بانک ماهی ۳۰ میلیون بگیر . گفتم فقط میدم طلا.... که سال بعدش ۲ میلیارد بشه. دیگه نمیام بجز طلا جایی سرمایه کنم تجربه شد