2777
2789
عنوان

تجربه من از لابیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابیا بزرگ کاملا مشخصهچون موقع پریود و ورزش و راه رفتن رفتن اذیت هستید احسلس میکنید یه چیز اضافه بین ...

من فک کردم زایمان کنیم بزرگ میشن نمیدونستم مجرد هم اینجوری میشه چقد بد🥲خودم عمل افتادگی انجام دادم که لوبیا هم کوچک کردن ،منم همزمان با عملم و پراز بخیه یهو پریود شدم خیلی درد کشیدم 

دکتر زنان بود یا جراح عموممیکدوم شهرین

جراح عمومی بود البته جراح عمومی ای که ۲۲سال سابقه جراحی زیبایی داشت و خیلی حرفه ای بود دوستم پیش دکتر زنان انجام داد خیلی راضی نیست ولی من خیلی راضیم بخیه هارو حتی داخلی زده مشخص نباشه اصلا بخیه هارو حتی روز اول حس نمیکردم

متاهل🤍💍

من الان ۲۵ روز عمل لابیا و هود کردم و هنوز یه سری بخیه هام هست مراقبتش خیلی سخته خیلی اما نتیجه ظاهر ...

دقیقا نمیشه سرکار رفت و واقعا سخته  

بعد از ۲۵ روز بهتر شدین ؟؟ 

بخیه هاتون رو کشیدین؟

نه فقط لابیا

نه من هود و پرینه هم دارممتاسفانه دکتر ها کامل توضیح نمیدم من واقعا مشکل پزشکی داشتم اما اگر میدونستم انقدر سخته اصلا این کارو نمیکردم 

با هر بار دستشویی رفتن مردمو زنده شدم 

پولم به کنار تا الا ۲۵ روز سختی 

بخیه های های هود و لابیارم نکشیدم

بستگی داره چقد بخیه خورده باشی من خیلیییی بخیه خوردم و واقعا از انجام فعالیت های روزانه عاجزم

من خیلی بخیه خوردم  ولی اصلا حتی روز اول پرستار آوردم برای ضدعفونی و پانسمان اصلا بخیه هامو حس نمیکردم

متاهل🤍💍

دقیقا نمیشه سرکار رفت و واقعا سخته بعد از ۲۵ روز بهتر شدین ؟؟ بخیه هاتون رو کشیدین؟

از هفته دوم رفتم سرکار چون یه سری بخیه هامو کشید مثل ادم راه میفرفتم فقط دردو سوزش دارم 

موقع کشیدن بخیه هام که میمیرمو زنده میشم