2777
2789
عنوان

تجربه من از لابیا پلاستی

445 بازدید | 48 پست

سلام عزیزان خواستم تجربه خودمو اینجا بزارم شاید به دردتون خورد من امروز شیش امین روز عملم هستش ۲۵ سالمه مجردم و لابیاهای خیلییییی بزرگی داشتم  ک هم باعث عفونت میشد هم موقع ورزش کردم اصلا احساس خوبی نداشتم و همیشه سوزش داشتم 

اگرررر لابیاهاتون خیلی کوچیکه به فکر عمل نیوفتین ولی اگر اعتماد به نفستون رو گرفته باید همه چیش رو به جون بخرید 

اولین نکته : تاریخ عمل رو جوری تنظیم کنید که به تاریخ پریودتون نخوره مثل من نشید 😭

من همزمان پریود هم هستم و مراقبتم چندین برابر شده

دومین نکته: عمل راحته کلا نیم ساعت تا یکساعته ولی مراقبت های زیادی داره 

۱:سوزش های بسیار زیاد که با قرص و شیاف میتونین تحمل کنین تا یکهفته باید دامن بپوشید موقع نشستن اذیت هستید پس باید از بالش های دونات شکل استفاده کنین( تا یکماه)

۲:باید از سرویس فرنگی استفاده کنین که فشار نیاد به بخیه ها

بعد از هر بار دسشویی رفتن محل بخیه با سرم شسشتو و گاز استریل باید خشک بشه( به مدت یک هفته)

همچنین با باد سشوار باید خشک بشه

ب نظرم پنکه دستی کوچیک داشته باشین بهتره چون ممکنه سشوار صداش اذیت کننده باشه یا دسترسی نداشته باشی بعضی وقتا بهش (۱ هفته اول نیاز ب خشک کردن هست)

۳: از مایعات فراوان استفاده کنین ک دچار یوبوست نشین

۴: گاز استریل زیاد میخواین چون بعد از هربار دسشویی لازمه خشک کنین البته یک هفته اول

۵:اگر احیانا پریود شدین از گاز استریل یا پد بهداشتی نازک میتونین استفاده کنین تا اذیت نشین

۶:ابمیوه مخصوصا اناناس زیاد استفاده کنین تا زودتر خوب بشین 

۷:از هفته دوم خارش های شدید دارین ک میتونین پنبه ارو ب سرم شسشتو اغشته کنین ب محل خارش بزنین قرص هم ب دستور پزشک استفاده میتونین کنین 

(به شدت مراقبت میخواد اگر واجبه براتون عمل کنین نقاهتش دو هفتس و شما ده روز درگیر هستید تا بخیه ها شل تر بشه و تورم و التهاب کمتر بشه ) 

الهی زود خوب بشی عزیزم 

خواهرزاده منم مجرد هست مشکل شما رو داره باید عمل کنه 

خدا کنه اونم راحت بره بیاد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بدونیم لابیامون بزرگه؟چند عمل کردی؟برای خانم بکارت دار مگه انجام میدن؟

لابیا بزرگ کاملا مشخصه

چون موقع پریود و ورزش و راه رفتن رفتن اذیت هستید احسلس میکنید یه چیز اضافه بین پاهاتون هستش( این احساس من بود) 

بله انجام میدن چون به بکارت اسیبی وارد نمیشه 

من با تخفیف عکل کردم با هزینه داروهام۱۵ شد 

من الان ۲۵ روز عمل لابیا و هود کردم و هنوز یه سری بخیه هام هست 

مراقبتش خیلی سخته خیلی 

اما نتیجه ظاهری الان که میبینم بد نیست 

اما دهنم سرویس شد خیلیییییی بده خییییییلی 

واقعا اگر از نظر پزشکی مشکل ندارید عمل نکنید دکتر منم میگفت سر سه روز برو کار موردی نداره اما همش الکیه اصلا تا ۷ روز نمیشه مثل آدم نشست