2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمی‌ذارن میگن جلو در هرچه میخوای بخوری بخور نمی‌ذارن ببری تو

آب معدنی و بیسکویت خشک میدن 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

بعضی حوزه ها میزارن بعضیا نه

بستگیداره مسئول حوزه صبحش از رو کدوم دنده بلند شده باشه🫡

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من امروز ارشد داشتم شکلات نزاشت ببرم داخل😐😐

ولی خودشون میدن

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

کیک و شکلات و از این چیزا مصرف نکن کلا چون قند مصنوعی داره انرژیتو یهو زیادی بالا میبره و به همون سرعت میاره پایین و خستت میکنه 

خرما ، کشمش ، آجیل میتونی ببری قندشون طبیعی هست 

زندگی سخت است اما من از آن سخت‌ترم⚡🌱