2777
2789
عنوان

طلا فروختیم خونه خریدیم ضرر کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 37 پست
من همسرم تو کار خرید و فروش زمین و ملک کلا ملک راکد فعلا ولی بعد تعطیلات رشد حسابی داره بازارش

خدا از دهنت بشنوه زمین گذاشتیم فروش تمام گره زندگیمون باهاش بازمیشه اگه فروش بره.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

عزیزم از هیچی که بهتره الان بازار راکده وگرنه خیلیا مثل شما هستن که پولشون برسه بخان شده همون حاشیه ...

اره از هیچی بهتره 

اما من اگه طلاهام رو داشتم الان کلی راحت تر نقد میشد و راحت تر میتونستم خونه داخل شهر بخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به املاکی ها بسپار که بهتون شیرینی میدیم

خونه جای بد باشه این روشا جواب نمیده 

ما الان یه زمین یه جا ۲۰ سال پیش خریدیم ندیده و نشناخته بعد خرید دیدیم یه زمین سه گوشه 

اگه ما همون ۳ میلیون سال ۸۳ رو طلا میخریدیم الان خونه دار بودیم 

زمین هم آنچنان رشد نکرده کسیم نمیخره با اینکه به خیلیا قول شیرینی دادیم

خدا از دهنت بشنوه زمین گذاشتیم فروش تمام گره زندگیمون باهاش بازمیشه اگه فروش بره.

اخ که حرف دل منم زدی. 

شانس ماس. ان شالله مال شما هم فروش بره مال ماهم فروش بره.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ما هم چنین کردیم

طلاهم دوبرابر شد این یک ضرر

زمین هم فروش نمیره جای خوبی نیست دو ضرر

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

3 ساله منتظریم انبار مون فروش بره

اوایل مشتری میومد میگف با مغازه یا خونه و زمین طاق بزنیم، میگفتیم نه

الان ب همونم راضی ایم ولی کو مشتری😭 مملکت ب فنا رخته خدایااااااااااا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اخ که حرف دل منم زدی. شانس ماس. ان شالله مال شما هم فروش بره مال ماهم فروش بره.

انشاالله عزیزم 😍

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

اره از هیچی بهتره اما من اگه طلاهام رو داشتم الان کلی راحت تر نقد میشد و راحت تر میتونستم خونه داخل ...

ببین عزیزم ملکتو به ضرر نفروش الان اگه پس انداز داری برو باهاش طلابگیر بزار بعدا سرفرصت ملک که از رکود دراومد طلاهاتو به روز بفروش بزار روملکت یه جای بهتر خونه بخر