2777
2789

برای چی میخای بفروشی؟

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین سه روز پیش ۶/۳۰۰بود الان ۷تومنه

بازار نوسانه الان باید با طلا ترید کرد

اگه ام طلا تو دست داری بذار باشه لازم نداری نفروش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بنظرم الان تایم فروشه قیمت رفته بالا همه به هول ولا افتادن

من ترسو هستم وگرنه ی ده گرم میفروختم😂 حداقل ده تومن روش سود میکردم بعدا ارزونتر شد ده گرم میخریدم ده تومنم میموند واس خودم

من ۱۰ تومن پول دارم قرعه خونگی بردم.

دلم میخواست لباس بخرم‌ ولی میگم کاش طلا بخرم. تابستون بفروشمش لباس بخرم که حداقل مدلای جدید اومده باشه.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بنظرم الان تایم فروشه قیمت رفته بالا همه به هول ولا افتادنمن ترسو هستم وگرنه ی ده گرم میفروختم😂 حدا ...

منم میترسم نمیدونم بفروشم یا نگه دارم میره بالا

ببین سه روز پیش ۶/۳۰۰بود الان ۷تومنهبازار نوسانه الان باید با طلا ترید کرداگه ام طلا تو دست داری بذا ...

ینی چی ترید کرد ؟؟

بنظرتون این هفته یا موقع واریز عیدی کارمندا دوباره صالاح قیمت میده ؟

به امید رسیدن به دو تا