2777
2789

من توی پیج دوست پسرمم،پارسال توی اینستا درخواست داد که من ردش کردم باز عکسشو گذاشت بهش درخواست داد😐

بازم ردش کردم

الان بعد چن وقت باز بهش درخواست داده تو اینستا

یعنی بیو عاشقانه رو نمیبینه؟چرا شبیه موش کور رفتار میکنه

یکی بگه چیکارش کنم؟

دوست پسرمم فعلا نمیدونه بهش هم بگم میگه رد کن

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاکش کن

میدونی از چی میسوزممممم

داداشش رلمو فالو نداره اومده سراغ رلم

فامیلن😂

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

با پیج خودت بهش پیام بده بشور و پهنش کن

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

تو پیج دوست پسرت چیکار میکنی

خواهر دنبال زیر بغل ماری

پسوردشو عوض کردم براش 

گف بمون تو پیج

جوابش بده بگو من کسی تو زندگیمه ممنون میشم دیگه پیام ندی

پیام نمیده

هی درخواست پشت درخواست

تخمسگگگگگ

پیام ندیا خز بازی. غربتی بازی از خودت در نیار یه بلاک کن و تمام. بی هیچ حرفی

اصلاااا پیام نمیدم 

گفتم قبولش کنم تو پیج حداقل استوری هارو ببینه بسوزه😠