2777
2789
عنوان

اتاق بچه هاتون جدا هست یا باهم

90 بازدید | 7 پست

من یه دختر سه ساله دارم یه یک ساله خونمون ۵ تا اتاق داره من و شوهرم پایین میخوابیم و گفتیم اتاق بچه ها بالا باشه بهتره یه اتاق که اتاق بازی بچه هاست یک اتاق دیگه هم اتاق مهمان دوتا اتاق دیگه هم برای بچه هاست ولی نوردخت چون هنوز کوچولئه پیش ما میخوابه به نظرتون در آینده که مثلا دیگه نوردخت شد ۲ سالش بزرگ شد اتاقشون رو مشترک کنم بعد که نوریسا بزرگ شد دوباره اتاقشون رو جدا کنم؟

به نظرم اینجوری احساس تنهایی میکنن

باز تویه فیک اومدی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣مگه فیکه ؟

اره نوردهت و پریدخت و نمیدونم چی اشم دختراش بود

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

از کجا میدونی؟

کاربری قبلیش بچه ها میگفتن

از کجا میدونی؟

البته اگ همون باشه چون اونم دوتا دختر داشت باهمین اسم

اره نوردهت و پریدخت و نمیدونم چی اشم دختراش بود

اسم دخترای من نوریسا و نوردخت هست و اگر اون کاربر فیک رو میگید من قبلا دیدم چرا فکر می‌کنید من اونم؟ فقط به خاطر اینکه ایشون اسم دختر من اسم دخترشون بود؟

بعدشم اگه یادتون باشه ایشون ادعا میکردن دوقلو باردارن من تازه وارد نی نی سایت شده بودم تاپیک هاشو دنبال میکردم بهش درخواست دوستی هم داده بودم و بهش کلی مشاوره برای نگهداری از بچهاش دادم ولی بعدش فهمیدم فیکه و داره الکی میگه که دوقلو بارداره😔