2777
2789
عنوان

از وقتی شاغل شدم به هیچکدوم از کارام نمیرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2986 بازدید | 109 پست
دانش آموز ها به خصوص بچه های ابتدایی خیلی خستم میکنن واقعا شما بعد اومدن از سر کار خسته نمیشین؟

والا کاری که ساعت ۱برسم خونه حکم تفریح ه نه کار! من شاغلم، خیلی وقتا تا ۶ سر کارم، یه روز درمیون باشگاهمو میرم، اخر هفته ها تفریحم و میرم، تازه این وسط چندین سالم دانشجو هم بودم همزمان، هم تو ایران هم خارج از ایران! شما یه فکری به حال زندگیت کن، با این بی برنامگی زندگیت به هیچ جا نمیرسه! هر روز هر روز کجا باید بری که نری افسردگی میگیری؟ ادم تفریحشم باید برنامه ریزی شده باشه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم امکان داره سوال کنم ازتون سطح ازمونش چطور بود؟ شما چقدر خونده بودین؟

عزیزم من با نوین استخدام خونده بودم دوسال بود مردود میشدم..

ولی سال ۱۴۰۲ با نوین از مهر ماه شروع کردم و اسفند هم آزمون بود ما چهار نفر بودیم که با نوین میخوندیم هممونم قبول شدژم موسسه ی مشهوری هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا کاری که ساعت ۱برسم خونه حکم تفریح ه نه کار! من شاغلم، خیلی وقتا تا ۶ سر کارم، یه روز درمیون باش ...

ولی عزیزم من سوال بپرسم ازتون؟

همزمان شاغل بودن و دانشجو بودن سخته؟ من می‌خوام ارشد بخونم همش دو دلم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

پس تفریح چی میشه؟موقع غروب آدم دلش میگیره

چرا ادم باید دلش بگیره تو خونه اش؟ چرا با شوهرت وقت نمیگذرونی!

عزیزم من با نوین استخدام خونده بودم دوسال بود مردود میشدم..ولی سال ۱۴۰۲ با نوین از مهر ماه شروع کردم ...

آنلاین؟

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

ممنونم از شما بله درسته من برنامه ریزی ندارم از این ب بعد سعی میکنم طبق برنامه کار هارو انجام بدم

خواهش می‌کنم عزیز دلم

اگه هر روز با توجه به مواد غذایی در دسترست بدونی که قراره چی بپزی، خیلی جلو میفتی چون ساعت یک میرسی خونه خیلی خوبه، میتونی تا ناهار می‌خوری یه سری مواد رو یخ‌زدایی کنی یا حبوبات رو بذاری بپزه و…حتی کارهاش رو بکنی بذاری با شعله کم بپزه که وقتی از خواب بیدار میشی غذات حاضر باشه.

من ۶ صبح بیدار میشدم و حاضر میشدم، وقتی میرسیدم خونه نزدیک ۵ عصر بود. اوایل خیلی سختم بود ولی کم‌کم عادت کردم چه جسمی چه روانی. باشگاه و کلاس زبان هم میرفتم بعدازظهرا که خیلی حالم رو خوب می‌کرد.

والا کاری که ساعت ۱برسم خونه حکم تفریح ه نه کار! من شاغلم، خیلی وقتا تا ۶ سر کارم، یه روز درمیون باش ...

درسته باید یه تغییری بدم خوشبحالتون که میتونید به همه ی کاراتون برسین معلومه خیلی پر انرژی هستین 🤕

شب ها بیشتر غذا بپز که برا فردا هم بمونه غروب هم میتونی بری بیرون الان دیگه بهار نزدیکه دیر شب میشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من شاغلم و از کارهای خونه متنفرم تایم کاریم هم بیشتر از شماست اما هیچ وقت ظرف های نشسته رو نمیزارم برای فردا الا اینکه فرداش تعطیل باشم تایم کاری تون طوریه که کلی وقت اضافه هم میارید اگه برنامه ریزی درستی داشته باشید به نظرم شما تنبل هستین ناراحت نشید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
آنلاین؟

بله تو گوگل سرچ کنید براتون لینک ایتاشو میاره..

یه کانال هستش که ۸۰ هزار نفر عضو داره 

هر هفته هم آزمون آزمایشی رایگان برگزار میکنه عالیه..

برنامشم  عالیه 

ولی عزیزم من سوال بپرسم ازتون؟همزمان شاغل بودن و دانشجو بودن سخته؟ من می‌خوام ارشد بخونم همش دو دلم.

عزیز من هم تو ایران همزمان که دانشجوی ارشد بودم ازدواج کردم و سر کارم میرفتم، هم خارج از ایران تازه اون بدتر بود چون به یه زبان دیگه تو یه فرهنگ دیگه با یک سبک آموزشی متفاوت، تازه همزمان کار هم میکردم تو یه شرکتی که نه تنها باید با یه زبون دیگه ارتباط برقرار میکردم، اونم با لهجه های مختلف روسی چینی مصری … 

ادم کاری و فکر کنه باید انجام بده براش برنامه ریزی میکنه

من با این اوصاف با معدل ۳.۹ از ۴ (معادل۱۹.۵) فارغ التحصیل شدم!

درسته باید یه تغییری بدم خوشبحالتون که میتونید به همه ی کاراتون برسین معلومه خیلی پر انرژی هستین 🤕

منم خسته میشم منم کم میارم ولی فکر میکنم باید یسری کارها رو انجام بدم، برای رشد خودم لازمه 

عزیز من هم تو ایران همزمان که دانشجوی ارشد بودم ازدواج کردم و سر کارم میرفتم، هم خارج از ایران تازه ...

واقعا تحسین برانگیز بود، موفق باشید.😍😍

دقیقا دیروز یکی از اساتیدم رو دیدم، میگفتن حرف بقیه رو گوش نکن.

امید وارم منم مثل شما بتونم برسونم.

ببین ساعت 1 میرسی خونه. یعنی اوج خوشبختیه ها. 

اصلا تصورشم نمیکنم ساعت 1 برسی خونه بعد بگی به کارهام نمیرسم

از شب آشپزخونه رو تمیز کن. ساعت 1 که برسی یه ساعته هر چی بخوای بپزی حاضره

زودپز و پلوپز بگیر که کمک کارت باشه

بعدش هم بگیر بخواب

ساعت 5 و 6 هم گردشتو برو

شب هم ظرفا رو بشور

از شوهرت هم کمک بگیر. نذار همه وظایفو بندازه گردن تو

@tennis  

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏