2777
2789
عنوان

از وقتی شاغل شدم به هیچکدوم از کارام نمیرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2986 بازدید | 109 پست

ساعت کاریت خیلی خوبه فقط تا ظهر سرکاری از ظهر تا آخر شب کلی وقت داری

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شغل خانم یعنی نظم در زندگی ، بخواهی هر روز بری بیرون بعداز ظهرها بگی نیاز روحی دارم برم بیرون از زندگی جا می مونم

از الان باید بدونی شنبه ناهار چی داری که اگر خریدی هست داشته باشی جمعه شب کارهای اصلی ناهار شنبه رو انجام داده باشی

برای نظافت خونه نظم باشه مثلا روزهای زوج سنگ از آسمان بیاد هم باز جاروی خانه سر جا باشه چه میدونم سرویس بهداشتی هفته ای دو روز ضد عفونی بشه..‌

نظم و برنامه ریزی کلید مشکل هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از وقتی راهنمایی میرفتم هیچوقت یادم نمیاد ساعت ۱ خونه بوده باشم، از مدرسه رفتنم کارت سبک تر اینهم ...

من خاهرشوهرم همینطوریه یعنی معلمه از سرکار ک میرسه خونه ولو میشه تا فردا صب ک دوباره بره سرکار میگ خسته میشم و نا ندارم و غر غر...من خودم شاغل بودم ساعت ۵ میرسبدم خونه ولی همیشه ب همه کارام رسیدم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من از وقتی راهنمایی میرفتم هیچوقت یادم نمیاد ساعت ۱ خونه بوده باشم، از مدرسه رفتنم کارت سبک تر اینهم ...

دانش آموز ها به خصوص بچه های ابتدایی خیلی خستم میکنن 

واقعا شما بعد اومدن از سر کار خسته نمیشین؟

نخود و لوبیا و عدس پخته شده رو فریز کن 

سبزی خورشت هارو اماده کن 

کوفته قلقلی و کلم رو فریز کن 

کرفس و کنگر و اسفناج فریز کن 

فلفل دلمه ای و بادمجان فریز کن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یعنی موندم چی بگم؟؟😐💔

خب شب قبل خواب همیشه ظرفاتو بشور آشپزخونه رو مرتب کن.

شب ها یه کم بیشتر غذا درست کن که واسه فردا ناهار دیگه راحت باشی! 

دیگه کارمندی که ناه نداشتن نداره!😐

هفت صبح تا یک ظهر!

پاشو جمع کن خودتو لطفاً! 

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
آموزش پرورش ۱۲ میلیون امسال استخدام شدم

خوش بحالت عزیزم 

آزمون رو چطوری خوندی که قبول شدی؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
دقیقا🤦🏻‍♀️😂من سه روز حدودا در هفته پیش میاد از 7صبح تا 7 شب سرکار باشم یا 2ظهر تا 7 صبح فردااا😂ا ...

شما فک کنم کم خوابی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

آموزش پرورش ۱۲ میلیون امسال استخدام شدم

عزیزم امکان داره سوال کنم ازتون سطح ازمونش چطور بود؟ شما چقدر خونده بودین؟

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

خب شما اخه اصلا برنامه ریزی ندارید ساعت کاریتون واقعا خوبه من ساعت کاریم به 20ساعت هم شده برسه اما ب ...

حرفاتون کاملا اشتباهه اینا گفتنش زود طول می‌کشه استارتر به انسانه وقتی ساعت کاری خودش و همسرش مثل همه چرا نباید همراهی کنه چرا تنها کسی که فقط از خودش مایه بذاره فقط استارتر باشه هر چقدر هم این کارایی که گفتی ایون باشه بازم وظیفه همیشه که تو کار خونه مشارکت کنه 

شما فک کنم کم خوابی

مجبورم کم بخوابم وگرنه روز های تعطیل ۷ساعت رو میخوابم 

وقتی از ۷عصر تا ۷ صبح فردا سرکار باشم فوقش دو ساعت بتونم فقط استراخت کنم دیگه سیستم بدن بهم میریزه 

در کل حرفم اینه خستگی من خیلی بیشتر هست اما بازم با برنامه ریزی میشه رسید به خیلی چیزا 

استارتر برنامه ندارن.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اولا که همسر شما باید مشارکت کنن توی کار خونهدر ثانی بعنوان یک خانمی که ۱۲سال شاغل بودم اونم ده ساعت ...

ممنونم از شما 

بله درسته من برنامه ریزی ندارم از این ب بعد سعی میکنم طبق برنامه کار هارو انجام بدم 

[QUOTE=372766563]برا منم عجیبه  مادرم معلمه به همه ی کاراش عم میرسه ولی من بعد از لستخدام حس میکنم تنبل شدم شای ...[/QUOTظرف کثیق بمونه خونه بهم ریخته باشه آدم افسردگی میگیره خوب اول خونه رو رو ب راه کن بعدش برو بیرون تازه صبح که بیرونی تا ظهر باز چه بیرون رفتنی .خونه تمیز و مرتب باشه عصر یه قهوه و دو صفحه کتاب بخونی یه موسیقی و یه دوش و یه فیلم ببنیی خونه تیمز بوی شام لذیذ دیگه چه افسردگی 

حرفاتون کاملا اشتباهه اینا گفتنش زود طول می‌کشه استارتر به انسانه وقتی ساعت کاری خودش و همسرش مثل هم ...

اگر همسر ایشون ۲میومد و استارتر ۴ 

بله تو اون تایم دو ساعته همسرشون ظرف هارو بشورن 

سفره رو اماده کنن 

الان استارتر زود تر میرسن 

به فرض تمیز کردن خونه هست اخر هفته ها با هم انجام بدن 

توافق هم کنن هر چیزی در طول روز جابه‌جا میشه همون زمان بذارن سرجای خودش 

استارتر انقدررر ساعت کاریشون خوبه که میگم حتی بدون همراهی هم همه چیز حل میشه 

نمیگم حتما نباشه!

مجبورم کم بخوابم وگرنه روز های تعطیل ۷ساعت رو میخوابم وقتی از ۷عصر تا ۷ صبح فردا سرکار باشم فوقش دو ...

بله میشه آخه ساعت کارشون کمه