2777
2789
عنوان

از وقتی شاغل شدم به هیچکدوم از کارام نمیرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2981 بازدید | 109 پست
واقعا تحسین برانگیز بود، موفق باشید.😍😍دقیقا دیروز یکی از اساتیدم رو دیدم، میگفتن حرف بقیه رو گوش ن ...

شما بهتر و موفق تر از من میشی چون خیلی سنت کمتر ه و کافیه انگیزه و اراده قوی داشته باشی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شما بهتر و موفق تر از من میشی چون خیلی سنت کمتر ه و کافیه انگیزه و اراده قوی داشته باشی

قربون شما عزیزی.❤️

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانش آموز ها به خصوص بچه های ابتدایی خیلی خستم میکنن واقعا شما بعد اومدن از سر کار خسته نمیشین؟

عزیزم منم امسال ازمون قبول شدم و استخدام شدم

دوتا هم بچه دارم

شبا خورشتم را اماده میکنم میزارم یخچال

وقتی میرسم خونه فقط پلو را اماده میکنم

یا موادماکارونی شب درست میکنم ظهر فقط ماکارونیشو با مواد دم میزارم

تازه یک ساعتم تو شلوغی ترافیکم تا برسم خونه

جیغ جیغ دانش آموزا به کنار این یک ساعت تو ترافیک موندن روان برام نمیزاره

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
عزیزم منم امسال ازمون قبول شدم و استخدام شدمدوتا هم بچه دارمشبا خورشتم را اماده میکنم میزارم یخچالوق ...

تبریک‌میگم بهتون، شما چه مدت خوندید 

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
تبریک‌میگم بهتون، شما چه مدت خوندید

ممنون عزیزم

یک ماه همه درسا را خوندم تا هیچ درسی درصد صفر نداشته باشم

برای مصاحبه هم از دو سه روز بعد ازمون یه چیزایی میخوندم که در صورت قبولی آمادگی داشته باشم

و لطف خدا هم خیلی شامل حالم شد البته

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
ممنون عزیزمیک ماه همه درسا را خوندم تا هیچ درسی درصد صفر نداشته باشمبرای مصاحبه هم از دو سه روز بعد ...

عزیزم خیر ببینید میشه بهم بگید توی یک ماه روزی چند ساعت میخونید؟ و از چه منبعی خوندید؟ من تازه می‌خوام شروع کنم به خوندن، میگن اردیبهشت امتحانه. می‌خوام برای آموزگاری بخونم. تمام منبع ها برام جدیده، و تا حالا روش نخوندم.‌رشتم عربی هست. درس‌هایی مثل ریاضی علوم و‌هوش برام سخته

ممنون عزیزمیک ماه همه درسا را خوندم تا هیچ درسی درصد صفر نداشته باشمبرای مصاحبه هم از دو سه روز بعد ...

من متاهل هستم، کارهای خونه ام هست، تک درس میخوندید یا روزی چندتا درس.‌شرمنده سوالهام زیاد شد. ممنونم ازتون 

من متاهل هستم، کارهای خونه ام هست، تک درس میخوندید یا روزی چندتا درس.‌شرمنده سوالهام زیاد شد. ممنونم ...

روزی یک عمومی میخوندم

یکی تخصصی

یکمم اختصاصی

سخته دیگه

من ده روز آخر را بالای روزی 12 ساعت میخوندم

دو هفته آخر خیلی زیاد خوندم. و اینکه حتما خلاصه برداری و مرور و جمع بندی و تست زنی باید داشته باشید

اگر همسر ایشون ۲میومد و استارتر ۴ بله تو اون تایم دو ساعته همسرشون ظرف هارو بشورن سفره رو اماده کنن ...

استارتر ساعت یک میاد شوهرش ساعت دو میاد فقط یک ساعت زودتر نمی‌دونم چی باعث شده که این یک ساعت اخلاف زمانی از نظر شما اینقدر برای استارتر خوب باشه که تا شب پدرش در بیاد ولی شوهرش تا شب بخوابه و پهلو به پهلو بشه 

استارتر ساعت یک میاد شوهرش ساعت دو میاد فقط یک ساعت زودتر نمی‌دونم چی باعث شده که این یک ساعت اخلاف ...

شما جمله هایی که من مینویسم رو درک میکنید؟

نوشتم تایم کاریشون انقدر خوب هست که اگررررر همراهی هم نباشه مشکلی نیست و میشه به کار ها نیست 

معنی اگر رو حتما متوجه میشید 

مسئله کلی رو مشخص نکردم.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شما جمله هایی که من مینویسم رو درک میکنید؟نوشتم تایم کاریشون انقدر خوب هست که اگررررر همراهی هم نباش ...

طرف از ساعت شش شسو تیم بیداره و تا یک سرکاره فکر نمیکنی بدنش به استراحت نیاز داره؟اگه تایم کاری استارتر خوبه پس تایم کاری همسرش هم عالیه به نظرت بهتر نیست همسر استارتر بدون عمرانی همه اینکاراو انجام بده نمیدونم فقط چرا از خانم توقعات آنچنانی دارین انگار تراکتورن

طرف از ساعت شش شسو تیم بیداره و تا یک سرکاره فکر نمیکنی بدنش به استراحت نیاز داره؟اگه تایم کاری استا ...

اوکیه عزیزم من هر چی میگم شما متوجه صحبت من نمیشی 

گاهی از کوه گارد ذهنیت کمتر کن اول متوجه صحبت من یا هر کسی شو بعد به حالت قبل نظر بده 

شما درست میگید و صحبتی ندارم دیگه 

ممنون میشم جوابی هم به این کامنت ندید❤️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سلام استارتر سعی کن غذاهایی دم دست داشته باشی که سریع آماده بشن

بذار یه لیست از غذاهایی که من تو فریزرم نگه میدارم بهت بگم

من نخود و سیر و پیاز و ادویه رو چرخ میکنم قالب گرد میزنم میچینم تو سینی میذارم تو فریزر یخ که بست برمیدارم دونه دونه میریزم تو زیپ کیپ زیر نیم کیلو نخودم درست نمیکنم این تقریبا برای هفته ای یک روز یکماه و نیم جوابه

مرغ و پیاز و ادویه رو چرخ میکنم با قالب کوبیده ،کوبیده در میارم اینم میذارم تو سینی تو فریزر سفت که شد میچینم توی ظرف در دار اینم میشه کوبیده مرغ

بعد همبرگر خونگی گوشت و سویای خشک و سیر و پیاز و ادویه ی دود رو قاطی میکنم قالب میزنم اینم میشه همبرگرم 

بعد مرغ که میخرم میگم یه تیکه رو جوجه ای خورد کنه مزه دار میکنم فریزر میکنم هر وقت عجله ای بود توی قابلمه ی چدن کره میندازم جوجه رو میچینم روش دمکنی و در ظرف یکساعته آماده میشه 

پیاز رو سعی میکنم تازه تازه سرخ کنم ولی چون الان حجم کارم بالاست یک کیلو میگیرم سرخ میکنم میذارم فریزر تو هر غذا یه قاشق میریزم دیگه در گیر پیاز خرد کردن و سرخکردن نشم

سبزی خورشتی سرخ شده سعی کن داشته باشی

من دیگه ذرت میپزم دون میکنم ،قارچ اسلایسی،هویج نگینی و خلالی واینو نگه میدارم که هم تو وقت خرید رفتن صرفه جویی میشه هم تو سرعت کار جلو میفتم

یه چیزی که کمکت میکنه خرد کردن گوشت و مرغ اندازه ی بند انگشته که باهاش میتونی یه سری غذا درست کنی مثل قیمه نثار و اینم چون گوشتش کوچولوئه از اول تا اخر طبخش ۱ ساعت و خورده ای وقت میبره سعی کن زمان آشپزی تمام تمرکزتو بذاری که کارارو موازی پیش ببری مثلا برنج رو میذاری رو شعله اونور در گیر خورشتم باشی بیکار شدی ظرفای شسته رو جابه جا کنی یه ظرف کثیفو سریع بشوری.من خیلیارو میبینم که وقتی غذاشون رو آماده کردن از اونور انگار بمب ترکیده تو آشپزخونه ادویه ها بیرونه یخچالیا بیرونه ظرفا نشُستَست.

اگر فر داری یا جوجه گردان داری یه مرغ کوچیک بگیری بهش فقط ادویه بزنی با آبلیمو بزنی به جوجه گردان با دمای ۱۷۰ بذاری ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه تو فر یه مرغ خوشمزه داری که اگه شوهرت غذای شب مونده بخوره میتونی کامل از وسط نصفش کنی برای فرداتون اصلا هم کثیف کاری نکن مرغو تو سینک شستی رو سینک سینی بذار همونجا زردچوبه و فلفل قرمز و نمک زیاد و آبلیمون چند قطره فقط بهش بزن تو همون سینی بزنش به سیخ جوجه گردون و بذار تو فر اینجوری تو یه غذا درست کردی و فقط یه سینی کثیف شده حالا برای اینکه سینی فرم کثیف نشه من سینی که توش مرغ رو مزه کردم میذارم زیر مرغ تو فر روغن و ایناش میریزه تو سینی آخر کار شب ۲ دقیقه ای داخل فر و با پارچه دستمال میکشم هر چندبارم که مرغ درست کردم یه تمیز کاری خوب میکنم.

کلی نکته ی دیگه هم هست که بقیه بچه ها گفتن 

راستی یه چیزی که بنظرم برات جوابه اینه که از سرکار اومدی یه شکلات و اسپرسو بزنی و بلند بشی اینجوری تا ۹_۱۰شب خوابت نمیاد به همه کاراتم میرسی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕