سلام استارتر سعی کن غذاهایی دم دست داشته باشی که سریع آماده بشن
بذار یه لیست از غذاهایی که من تو فریزرم نگه میدارم بهت بگم
من نخود و سیر و پیاز و ادویه رو چرخ میکنم قالب گرد میزنم میچینم تو سینی میذارم تو فریزر یخ که بست برمیدارم دونه دونه میریزم تو زیپ کیپ زیر نیم کیلو نخودم درست نمیکنم این تقریبا برای هفته ای یک روز یکماه و نیم جوابه
مرغ و پیاز و ادویه رو چرخ میکنم با قالب کوبیده ،کوبیده در میارم اینم میذارم تو سینی تو فریزر سفت که شد میچینم توی ظرف در دار اینم میشه کوبیده مرغ
بعد همبرگر خونگی گوشت و سویای خشک و سیر و پیاز و ادویه ی دود رو قاطی میکنم قالب میزنم اینم میشه همبرگرم
بعد مرغ که میخرم میگم یه تیکه رو جوجه ای خورد کنه مزه دار میکنم فریزر میکنم هر وقت عجله ای بود توی قابلمه ی چدن کره میندازم جوجه رو میچینم روش دمکنی و در ظرف یکساعته آماده میشه
پیاز رو سعی میکنم تازه تازه سرخ کنم ولی چون الان حجم کارم بالاست یک کیلو میگیرم سرخ میکنم میذارم فریزر تو هر غذا یه قاشق میریزم دیگه در گیر پیاز خرد کردن و سرخکردن نشم
سبزی خورشتی سرخ شده سعی کن داشته باشی
من دیگه ذرت میپزم دون میکنم ،قارچ اسلایسی،هویج نگینی و خلالی واینو نگه میدارم که هم تو وقت خرید رفتن صرفه جویی میشه هم تو سرعت کار جلو میفتم
یه چیزی که کمکت میکنه خرد کردن گوشت و مرغ اندازه ی بند انگشته که باهاش میتونی یه سری غذا درست کنی مثل قیمه نثار و اینم چون گوشتش کوچولوئه از اول تا اخر طبخش ۱ ساعت و خورده ای وقت میبره سعی کن زمان آشپزی تمام تمرکزتو بذاری که کارارو موازی پیش ببری مثلا برنج رو میذاری رو شعله اونور در گیر خورشتم باشی بیکار شدی ظرفای شسته رو جابه جا کنی یه ظرف کثیفو سریع بشوری.من خیلیارو میبینم که وقتی غذاشون رو آماده کردن از اونور انگار بمب ترکیده تو آشپزخونه ادویه ها بیرونه یخچالیا بیرونه ظرفا نشُستَست.
اگر فر داری یا جوجه گردان داری یه مرغ کوچیک بگیری بهش فقط ادویه بزنی با آبلیمو بزنی به جوجه گردان با دمای ۱۷۰ بذاری ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه تو فر یه مرغ خوشمزه داری که اگه شوهرت غذای شب مونده بخوره میتونی کامل از وسط نصفش کنی برای فرداتون اصلا هم کثیف کاری نکن مرغو تو سینک شستی رو سینک سینی بذار همونجا زردچوبه و فلفل قرمز و نمک زیاد و آبلیمون چند قطره فقط بهش بزن تو همون سینی بزنش به سیخ جوجه گردون و بذار تو فر اینجوری تو یه غذا درست کردی و فقط یه سینی کثیف شده حالا برای اینکه سینی فرم کثیف نشه من سینی که توش مرغ رو مزه کردم میذارم زیر مرغ تو فر روغن و ایناش میریزه تو سینی آخر کار شب ۲ دقیقه ای داخل فر و با پارچه دستمال میکشم هر چندبارم که مرغ درست کردم یه تمیز کاری خوب میکنم.
کلی نکته ی دیگه هم هست که بقیه بچه ها گفتن
راستی یه چیزی که بنظرم برات جوابه اینه که از سرکار اومدی یه شکلات و اسپرسو بزنی و بلند بشی اینجوری تا ۹_۱۰شب خوابت نمیاد به همه کاراتم میرسی