2777
2789

من آرزوم بود استخدام شم.. 

ولی از وقتیکه آزمون استخدامی قبول شدم و از مهر ماه رفتم سر کار دیگه هیج نایی برام نموندع ساعت یک میرسم خونه میبینم ظرفا از دیشب مونده...غذا نذاشتم 

شوهرمم ساعت دو میاد خونه میگه غذام کو 

دیکه کم آوردم...

یه زمانی شوهرم میگف زن خانه دار به درد نمیخپره الان میگع طلاقت میدم برم زن خونه دار بگیرم گه خوردم خواستم استخدام شی..

چیکار کنم تا زندگیم به نظم بیفته...ظهرا باید بخوابم چون سر درد میشم بعد هم نیاز دارم برم بیرون دیگه حس غذا درست کردن ندارم ...

شوهرمم به املت راضی نمیشه همیشه غذاهای پلویی میخواد تو کارای خونه هم کمکم نمیکنه...

حس میکنم یه زن بدبختم که هم باید بیرون کار کنم همم نیازای شوهرمو برطرف کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم دیگه زن شاغل نمی تونه بره هر روز بیرون وگردش. باید بعد از استراحت و خواب عصر شروع کنی به ناهار فردا و شام پختن.همه خانمهای شاغل همینطورن اگه نه باید استعفا بدی و دوباره خونه دار بشی

اولا به شوهرت بگو زن شاغل میخواستی باید کمک گنی .دوما شب شام دوبرابر بزار بمونه نهار فرداتون آماده باشه .وقتی میای خونه فکر شام اون روز رو بکن هر چی لازم داری سر راه بخر

متاسفانه بعد شاغل شدن خانم دوکاره میشه هم کار خونه هم بیرون و اگه همسر همراه نباشه خیلی سخت میگذره من خودم مجردم همش استرس ازدواج دارم و کارای خونه چون همینجوریم میام خونه خردو خمیرم وای بحال اینکه بلافاصله از کار بخوام غذا درست کنم و خونه تمیز کنم

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

عزیزم دیگه زن شاغل نمی تونه بره هر روز بیرون وگردش. باید بعد از استراحت و خواب عصر شروع کنی به ناهار ...

وای نمیشه ک همش خونه باشیم؟ اینجوری افسردگی میگیرم من 

معلومه وقتی زنی بیرون کار میکنه دیگه تمام‌وقت خانه‌دار محسوب نمیشه و وظیفه مرد برای انجام کارای خونه پررنگ تر میشه.

باید سر این قضایای اصلی به توافق برسید، تا دید واقع

بینانه به زندگی و انرژی و توان تو پیدا کنه.

عزیزم کسایی که شاغل هستن ، ناهار فردا رو شبا درست میکنن 

شما باید قید بیرون رفتن رو بزنی تا یه مدت قلق کار دستت بیاد

باید از غروب فکر فردات باشی

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

شب قبلش غذاتو درست کن یا صبح زودتر بیدار شو 

بعدظهر یکم بخواب پاشو کاراتو بکن بیرونم حتما نباید بری که

از وقتی یادم میاد مامانم با این شرایط مارو نگه داشته الانم داره نوه هاشو نگه میداره تا حالا نشنیدم بگه به فلان کار نرسیدم همکاراشم همینن

ببین گلم حالا ک شاغل شدی و درآمد داری، باید بخشی از درآمدتو صرف آسایش خودت بکنی 

هر چند وقت یه بار کارگر بگیر بیاد توی کارای خونه کمکت کنه

وقتایی ک نمیرسی غذا از بیرون بگیر

من همین الان سرکارم، دیشب نرسیدم غذامو آماده کنم، تازه زنگ زدم زستوران ماهی شکم پر سفارش دادم، خودشون با پیک رایگان میارن درب خونه

گفتم ساعتی بیارن ک میرسم خونه 

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

خب برنامه ریزی کن 

با حقوقت یه ماشین ظرفشویی قسطی هم میتونی برداری

بعد از ناهار فوری پاشو ظرفاتو بشور دو نوع غذا درست کن

برای تمیز کردن خونه اگه شوهرت کمک نمیکنه ، تمام و کمال پولتو خودت نگه دار ، ازشم نفقه بگیر 

یه بار دیگه حرف طلاق زد ، قشنگ مهریتو بزار اجرا ، بگو برو زن خونه دار بگیر 

چقدر رو میدین به این مردا

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

متاسفانه بعد شاغل شدن خانم دوکاره میشه هم کار خونه هم بیرون و اگه همسر همراه نباشه خیلی سخت میگذره م ...

تصورشم سخته 

حالا خدا رحم کرده بجه ندارم وگرنه روانی میشدم...

قبل از استخدام شدنم همیشه غذام آماده بود عصرونه دسر درست میکردم برا زندگیم کلی وقت میذاشتم خونم دسته گل بود بعد از استخدامی حالم اززندگیم داره بهم میخوره

شب قبلش غذاتو درست کن یا صبح زودتر بیدار شو بعدظهر یکم بخواب پاشو کاراتو بکن بیرونم حتما نباید بری ک ...

الان مثلا تعطیلی تو خونه ای میتونی چند وعده غذا درست کنی فریز کنی 

یا مثلا خورشت درست میکنی زیاد درست کن فریز کن صبح سرکار رفتنی بذار بیرون تا بیایی یخش وا میشه فقط یه برنج درست میکنی