2777
2789
عنوان

از وقتی شاغل شدم به هیچکدوم از کارام نمیرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 109 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماها که ۴ ۵ عصر میرسیم خونه دیگه باید چی بگیم خواهر..

من کلا ساعت ۷ دست به کار میشم و ناهار فردامون رو آماده میکنم..

ظرفا رو یه روز در میون می‌شورم و خونه رو آخر هفته هاجاروبرقی میکشم..

همسرم هم خیلی خیلی کم کمکم می‌کنه..

یعنی خودم هم ازش نمی‌خوام..چون اون بنده خدا ده برابر من خسته هست..

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
فریز کنم طعم غذا تغییر نمیکنه؟؟

نه چه تغییری، نمخوای ۶ ماه بذاری بمونه که.

بعدشم بحث اولویت‌بندی و محدودیت زمانیه، قطعا غذای تازه هر روز بخوری بهتره، ولی آیا امکان پذیره؟ آدم باید واقعیت‌های زندگی‌ش رو ببینه و طبق اونا جلو بره.

وای نمیشه ک همش خونه باشیم؟ اینجوری افسردگی میگیرم من

😐😐😐😐😐

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

والا به نظرم هم سما مشکل داری هم همسرت 

شما میخوای هم ظهر بخوابی هم عصر بری بیرون اونم هر روز 

بدون برنامه که نمیشه دخترم 

شما هر شب ظروف بزار ماشین ظرفشویی تا وقتی ظهر میای ظرفا تمیز باشه 

با توجه به توانایی هاتون همیشه حبوبات پخته و سبزی آماده داشته باشید زود و پز و آرام پز هم حتما داشته باشید 

شما هم خیلی زود می‌رسی خونه و تو همون یک ساعت براحتی میتونی غذا بزاری و کاملا عجیبه که نمیتونی 

ساعت کاریتون که زیاد نیست...من ساعت ٥ معمولا میرسم خونه. برنامه ریزی دارم برای آشپزی. تمیز کاری اساسی خونه، شستن لباس ها و خرید هم اخر هفته هاست که تقسیم می کنیم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

اول اینکه برا همسرت متاسفم.

درست برنامه ریزی کن، مجبوری از بعضی خوشی های سطحی گذر کنی.

مثلاً شبا زود بخواب، صبح بیدار شو غذاتو آماده کن که اومدی ناهار داشته باشی.

اسی کتاب باشگاه پنج صبحی ها رو بخون، خیلی کمکت می‌کنه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

ساعت ۱ میرسی خونه به هیچ کاریت نمیرسی؟! شما هیچ برنامه ای تو زندگیت نداری!

دقیقا🤦🏻‍♀️😂

من سه روز حدودا در هفته پیش میاد از 7صبح تا 7 شب سرکار باشم 

یا 2ظهر تا 7 صبح فردااا😂اما هیچوقت نشده خونم نامرتب باشه و غذا نباشه و..

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حتما درامدتون خیلی خوبهمنم شاغلم اما اصلا نمی رسونم

نه زیاد نیس 

ولی ما خانمای شاغل موظف نیستیم همه ی حقوقمونو خرج خونه کنیم حالا ک شاغلی حتی اگه ماهی ۱۰ میگیری،  بازم میتونی گاهی کارگر بگیری یا غذا سفارش بدی

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

ولی تایم کاریت طوریه که میتوتی برای کارات برنامه بریزی  

فقط باید تفکرت رو درست کتی 

اینکه هر روز بیرون نمیتونی بری 

اینکه هر روز نمیتونی کیک و دسر درست کنی 

سعی کن جمعه ها دو سه مدل خورسشت آماده کنی بزاری فریزر  برای تایمی که خیلی خسته ایی 

پلو پز بخر صبح قبل رفتن برنجتو بزار توش بپزه بیای فقط باید گرم کنی 

بعد از ظهر هم یه روز بیرون یه روز کارای عقب افتاده 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

یعنی ساعت ۱ از سرکار میرسی و باز میگی وقت نمیکنی؟ ۱ هنوز اوله روزه...راحت شب قبل نهار فردا و بزار دیگ...از سرکارم میای نهار آمادست بخور بخاب...۵ بیدارشدم حالا نهایت تا ۷بیرونی..بعدم بیا خونه بقیه کارا..

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه