2777
2789
عنوان

آموزش خوردنی های ارزون وخوشمزه

88 بازدید | 6 پست

دوستان تو این شرایط بد اقتصادی بیایید  به هم خوراکی های ارزون وخوشمزه یاد بدیم  

ی صبحونه ارزون ومقوی وخوشمزه 

مربا خرما 

مواد لازم خرما به هم چسبیده 

طرزتهیه ابتدا خرما را بادستتان  تا حد امکان جدا کرده وتوی ی قابلمه پر از آب بریزید و با دستتان خرما را برداشته وداخل صافی بگذارید .

مرحله ۲ ی قابلمه رو پر آب کنید خرمارو شسنه شده رو بریزید توش وبگذارید روی اجاق گاز وشعله رو کم کنید  تا نرم شود  

مرحله ۳  یک صافی را در قابلمه دیگر ی قرار داده که اندازه قابلمه هست 

بعد با دست تمیزتان خرماهای نرم شده را روی صافی بگذارید و فشار دهید تا محتوای آن از قسمت پایین صافی خارح شود واین کار را ب مراتب انجام دهید

پایین صافی میشه مربا خرما  

و بعد مرباهای خرما رو که الان داخل قابلمه هست بگذارید روی شعله کم اجاق گاز تا غلیظ تر شود 

وحالا شما یک صبحانه یا عصرانه بسیار مقوی وارزان دارید  نوش جونتون 

خرما ارزونه؟

فکر کنم این مدل خرما که عکسشو گذاشته ارزون اخه یه بار تو خیابون دیدم زده بودن بسته ای ۳۵ من ترسیدم آلوده باشه نخریدم گفتم بخاطر یه خرما به بیمارستان کشیده نشیم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم این مدل خرما که عکسشو گذاشته ارزون اخه یه بار تو خیابون دیدم زده بودن بسته ای ۳۵ من ترسیدم آ ...

این خرما کارتنی ها مدلای مختلف داره

خرمای دشتستان ارزونه کیفیت جالبی نداره

ولی کبکاب خشت عالیه و گرون تر

کارتن دو کیلویی تقریبا ۱۸۰ تا ۲۰۰

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
این خرما کارتنی ها مدلای مختلف دارهخرمای دشتستان ارزونه کیفیت جالبی ندارهولی کبکاب خشت عالیه و گرون ...

والا ما اینقدر گرونی دیدیم که یه چیز ارزون میبینیم فکر میکنیم مشکل داره میترسم بخریم😁