2777
2789
عنوان

فکر گذشته داره دیوونم میکنه

347 بازدید | 21 پست

فکر اینکه میتونستم رفتارهای دیگه ای داشته باشم که مسیرمو عوض کنه، که بهم بی احترامی نشه، اذیتم میکنه.

همیشه احساسم میگفته که توی یه مسیر اشتباهم اما بهش گوش نمیدادم و یا ترسم جلومو میگرفت.

اصا ده سال پیش خودمو نمیتونم درک کنم . 

اینکه خودمو مجبور کردم کسیو دوست داشته باشم که نداشتم و حتی خودمم باورم شده بود دوستش دارم. 

و اصا رفتارهای کسی که اون زمان واقعا دوستش داشتمو نمیدیدم و الان متوجه میشم که احتمالا اونم منو دوست داشته🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

احتمالا؟زندگیتو برمبنای شک و شبهه خراب نکنگذشته ها گذشته.

آره فقط حسرت اینکه چرا انتخاب درست توی زمان درست نداشتم باهام مونده ... و میترسم حتی همین الان هم نکنه دارم همین اشتباهو میکنم

آره فقط حسرت اینکه چرا انتخاب درست توی زمان درست نداشتم باهام مونده ... و میترسم حتی همین الان هم نک ...

از کجا معلوم اون انتخابت درست بوده.شاید یکی دیگه رو انتخاب میکردی بدتر میشد.تو که باهاش زندگی نکردی

وقتی هر اشتباهی در گذشته میشه باید درس اون اتفاق خوب بگیریم و به ادامه مسیر فکر کنیم چون گذشته رو ن ...

موضوع اینه توی زمان حال هم باز متوجه نمیشیم الان تصمیممون درسته یا نه... کار درست رو انجام میدیم یا نه ... باز احساسم داره میگه یه چیزی اشتباهه اما ترسام جلوشو میگیرن ... فقط الان سخت تر شره تغییر مسیر