2777
2789

من حتی مجرد بودم صرفه جویی های ریز میکردم مثلا توی هزینه اسنپ و خوراکی و این چیزا

‌واسه خودم قانون میذاشتم چقد خرج کنم چقد پس انداز 

.

من ماه پیش بعد اینکه حساب کتاب کردیم ، گفتم از مامانم ۷ تومن میگیرم که قرض هامون صاف بشه بعد پول مامانو میدم

.

هی اصرار کرد پول و بریز واسه من ، نذاشت مستقیم بزنم 

بعد گف نصف پولشو دادم نصفش دستمون باشه خالی نباشیم 

دیشب فهمیدم پول و نداده بود کل پول دست خودش بوده 

حالا هی میگم خب پس ۶ تومن پول و چیکار کردی میگه خب خرج شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید بزاری پول بمونه دستش

همون دقیقا 

من هی گفته بودم میخوام برم لباس بخرم دیشب میگه حالا صبر کن تا عیدی بدن 

بعد منتظر بود من از حقوق خودم اجاره رو بدم 

و واسه خودم خرید کنم 

ولی راستش اصلا نگفتم منم حقوق گرفتن خب دلم میخواد برام خرج کنه 

هرچی پول تو کارتش موند و گفتم بریز من میخوام برم خرید

هرچند کلا ۴ تومن موند

نمیدونم واقعا مثلا میخوابه دیرش میشه با اسنپ میره سرکار یا همش خوراکی یا شاید غذا میخره

😳😳نگا کنا 

تو نزار پول بمونه اصلا براش شوهر منم ولخرجه من همون اول ماه انقد قسط و قرعه میزارم که نمیتونه ولخرجی کنه اصلا نمیزارم براش پول بمونه همشو میدم پس انداز قرعه قسط وام

توی مسایل مالی دخالت نکنید ،تا خودش مسئولیت پذیر باشه شما بخوای اینکار رو بکنی چند وقت دیگه نه انتظا ...

خب عزیزم میشه دقیق تر بگی چیکار کنم؟

الان پول خودشو الکی میره خرج میکنه تازه قرض هم میکنه 

بعد هی هرماه میگه قرض فلانی و باید بدم 

.

بعد هی توقع داره کم میاره من اجاره خونه رو بدم

خب عزیزم میشه دقیق تر بگی چیکار کنم؟الان پول خودشو الکی میره خرج میکنه تازه قرض هم میکنه بعد هی هرما ...

تا میتونی خودت که از خانواده خودت قرض نکن تا میتونی ام بگو قرض ندن بهش شرایطو توضیح بده قرعه کشی بزار برو وام وردار نمیدونم بروقسطی ی چیزی بخر ک لازم داری عیدیشم حتما بده طلا بخر اصلا معطل نکن چون اینکارو نکنی تا ب خودت بیای پولارو جوییده

😳😳نگا کنا تو نزار پول بمونه اصلا براش شوهر منم ولخرجه من همون اول ماه انقد قسط و قرعه میزارم که نم ...

خب اخه انقد قرض میکنه الکی 

سر ماه هی میگه چیزی نموند قرض داشتم 

الانم بی پول رفته موتور گرفته با چک ،هی هر ماه میخواد چک بده 

.

من واقعا کم خرجم،  ایندفعه واسه اولین بار گفتم میخوام برم خرید یا آرایشگاه گف خرجت زیاده😔 

تا میتونی خودت که از خانواده خودت قرض نکن تا میتونی ام بگو قرض ندن بهش شرایطو توضیح بده قرعه کشی بزا ...

خب همون دیگه 

الان کلی قسط و قرض داریم ،این وسط پس چی واسه پس انداز یا خرج خودم بمونه

.

من واقعا دلم میخواد واسم خرج کنه و اینکه خودش هر ماه ی پولی رو تا آخر ماه نگه داره 

ولی متاسفانه کم میاد هر ماه قرض میکنه

‌.

منم خواستم لطف کنم گفتم از مامانم بگیرم کلا قرض ها رو صفر کنم نمیدونستم اینجوری میکنع