2777
2789
عنوان

چرا دلم نمیاد پول خرج بشه 😬🤔

172 بازدید | 10 پست

بچه ها من مانتو مجلسی زیاد استفاده ندارم 

شاید سالی سه چهار بار

بعد کلی پول میدم میمونه از مد میوفته

حالا امسال قراره بخرم چون مامانم خیلیییی گیر میده چرا مثل گدا ها میکردی و مثل دخترای مردم سانتی مانتال نیستی🤕😂

بعدم الان من زورم میاد سه تومن بدم مانتو

میخام یکی از مانتو های کرپ مشکی قدیمی مو بردارم مدل جدیدش کنم و بگم بهش جدید خریدم

نظرتون چیه

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اگه وضع مالیت خوبه هم خودت استفاده کن هم به دیگران بده خدا هم راضی باشه اگه وضعت معمولیه در حد تعادل

خوبه ولی حس بدی دارم مانتو از مد افتاده به کسی بدم

میگم آدم کم بخره تلنبار نکنه

به فقیر هم میده چیز ساده و کم بده ولی نو بده....

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم نمیاد البته فعلا دستم خالیهاگر میتونی یه جدید بخر بهتره البته مجلسی زیاد استفاده نمیشه

تازه من چادری هم هستم اصلا دیده نمیشه

ولی مامانم خیلی اصرار می‌کنه 

خوبه ولی حس بدی دارم مانتو از مد افتاده به کسی بدممیگم آدم کم بخره تلنبار نکنهبه فقیر هم میده چیز سا ...

خب دیگه پولومیخوای جیکارخرج خودت کن لذت ببر مانتوقدیمی دیگه هرکارم کنی قدیمی ودمدس ..مگه ماچقدطنده ایم لذت ببرنذاربعدایکی دیگه باپولت عشق وحال کنه.الان جوونی بایرخرج کمی بپوشی نه که پیرشدی.پول واسه خرج کردنه .ادم بایدبه خودش برسه.زنی که خرج نداره ارج نداره

تازه من چادری هم هستم اصلا دیده نمیشهولی مامانم خیلی اصرار می‌کنه

خب یه عبا ساده شیک بگیر حالا یکم کار شده باشه

درسته اگر چادر سر میکنی پس زیاد هزینه نکن چون معلوم نمیشه مگه اینکه مانتوی خیلی بلند بگیری با روسری سر کنی بدون چادر

خب دیگه پولومیخوای جیکارخرج خودت کن لذت ببر مانتوقدیمی دیگه هرکارم کنی قدیمی ودمدس ..مگه ماچقدطنده ا ...

رفتم سراغ مانتوعه دیدم خیلی تنگه اصلا نمیشه کاریش کرد😅

احتمالا برم بخرم ممنون از نظرتون

رفتم سراغ مانتوعه دیدم خیلی تنگه اصلا نمیشه کاریش کرد😅احتمالا برم بخرم ممنون از نظرتون

حالا تنگه دیگه چی بگم 😅

وگرنه منم عاشق عوض کردن مدل لباسهام مثلا کوتاه میکنم یا گلدوزی آماده یا ریسه میگیرم میدوزم یا مهره دوزی یا خرجکارهای فلزی میدوزم خلاصه تو نت سرچ کنی ولسه تغییر لباسای قدیمی کلی ایده خوب گیرت میاد حتی سرچ کن گشاد کردن لباسای تنگ هم ایده دارن برات 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
حالا تنگه دیگه چی بگم 😅وگرنه منم عاشق عوض کردن مدل لباسهام مثلا کوتاه میکنم یا گلدوزی آماده یا ریسه ...

اره حیف شد وگرنه کتش میکردم حداقل

دیگه میگم بدم یکی استفاده کنه

منم عاشق این خلافبتهام

مادربزرگم یه پارچه داره میتونم بگم مال هشتاد سال پیشه😍

اوردمش میخام باهاش لباس بدوزم 😅

اطرافیان میخرم میکنن

اره حیف شد وگرنه کتش میکردم حداقلدیگه میگم بدم یکی استفاده کنهمنم عاشق این خلافبتهاممادربزرگم یه پار ...

خلاقیت از برترین ویژگی‌های هوش هست 😍

من خودم عاشق کارهای خلاقانه هستم 

نت سرچ کن کلی ایده هست واسه گشاد کردن لباس تنگ، درسش کن بدردت نخورد ببخش ولی با این کار مهارتت تقویت میشه 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰