2777
2789

لطفا بیاید اگ کمکی نکته ای بلدین بگین ک ماه راه رو طولانی و اشتباهی نریم بیشتر این داغون نشیم تو مطب ها

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندسالتع مشکل اصلیت چیه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که میتونی خودت و شوهرت گرمیجات بخورین..

صبحا قبل از صبحانه یک قاشق سیاهدانه کوبیده با عسل

هر روز سیاهدانه هارو تازه بکوب چون اگه کوبیده برداری خاصیتش از بین می‌ره

زعفرون دارچین زنجبیل زیاااد

من ماه پیش اقدام کردم روز تخمک گذاریم قرار بود ششم اسفند پریود بشم امروز پریود شدم😑خیلی خورد تو ذوقم فک میکردم باردار باشم چون سینه هام درد میکرد یکی دوروز نفخ داشتم 

تا جایی که میتونی خودت و شوهرت گرمیجات بخورین..صبحا قبل از صبحانه یک قاشق سیاهدانه کوبیده با عسلهر ر ...

سیاه دونه و گردو و بادوم و پسته ریختم تو عسل صبحانه یه قاشق میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲۵ یه پسر پنج ساله دارم از آخر تابستون تو اقدامم و خبری نیست این ماه دکتر برام سینال اف و لتروزل داد ...

خوبه ولی سنت کمه خود بخودم میشی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین اولین اصل بچه دار شدن اینه که من اول احساس خوشبختی کنم بعد اون احساس خوشبختی رو با کس دیگه تقسی ...

خودتم داری میگی احساس ... احساس ک ثابت نیس منم یه آدمم البته ک زندگیم گاهی ابری گاهی آفتابی اما میانگین خوبه خداروشکر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام 

شبتون بخیر

تجربیات خودم رو بگم ...

ویتامین سی ، از این قرص جوشانا ... هر روز استفاده کن + اسیدفولیک

نشینید به‌حساب کتاب که ای تخمک گذاریم فلان روزه ... ، سیکلم چند روزه و ...

بدن کامپیوتر نیست که حتماااا حتما روز وسط سیکل تخمکگذاری کنه ... 

من روزی که رفتم سنو ببینم تخمکگذاری میکنم این ماه یا نه ، فولیکولم خیلی کوچیک بود ، دکترم با یه ناامیدی خاصی گفت این فولیکول آمپول نمیخواد ، برو ماه بعد ، من نشستم حساب کردم گفتم خب شاید این دوره یرار نیست تخمکگذاریم وسط سیکلم باشه ، حساب کردم دیدم این فولیکول مثلا پنج روز بعد به اندازه ای میرسه که تخمک ازاد کنه ، پس با خیال راحت اقدامم رو ادامه دادم ، همونطور هم شد باردار شدم همون ماه ، خود دکتر داشت تعجب میکرد ولی واقعا همینطوره

بعضی موقع ها بدن اوایل سیکل تخمکگذاری میکنه ، بعصی اوقات تو روزای اخر ، نرمالش باید وسط سیکل باشه ولی خب تو این روند تغذیت و خواب و تحرک و استرس و شادی و غم و...... تاثیر دارن

پس نشینید پای تقویم ، با دل خوش رابطه داشته باشید هر روزی که عشقتون کشید ، هرشب ، یک شب در میان ، دو شب در میان ، روزی دوبار ، سه بار .... 

خلاصه که خودتون رو با حساب کتاب کردن خسته نکنید