2777
2789
عنوان

موی خیلی خیلی وز و خشک

132 بازدید | 14 پست

خانما موهای من داغونه داغون

موهام از اول هم لخت نبود رنگ کردن هم باعث شد بدتر بشه و چون سفید دارم مجبورم رنگ کنم

از طرفی هر بار میرم حمام با سشوار خشک میکنم(خشک نکنم سرما میخورم سریع) و بعد چون وز هست با برس حرارتی لخت میکنم درنتیجه به شدت خشک و وز شدن

چه راهی سراغ دارین؟!

برم احیا؟! پروتئین تراپی؟! کراتین؟! بوتاکس؟!!

گاهی به سرم میزنه کچل کنم راحت بشم😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یه نوع بوتاکس هست هم احیا میکنه و هم صاف میکنه انحام بده رااااحت میشی منم موهام خیلی اذیتم کرده بود انجام دادم خدایی راحت شدم یعنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
سلام به روی ماهتریزش مو پیدا نکردی بعدش؟

خیلی خیلی کم فقط اولاش چون به اصطلاح موهای ضعیف و شکننده میفته

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

موهاتو زدی داغون کردی با اتو و شنیدم سشوار اصلا خوب نی زیاد استفاده کنی

وقتی موهات خیسه با حوله خشک کن اگه بازم خیس بود یک روسری ضخیم بزار سرت باشه 

رنگم نکن بجاش حنا بزار انواع ترکیبات گیاهی هست که رنگ های مختلف میسازه تو اینترنت هست 

من جا شما بودم موهام کوتاه میکردم دوباره بلندشون میکردم چون اسیب دیدن 

...

موهاتو زدی داغون کردی با اتو و شنیدم سشوار اصلا خوب نی زیاد استفاده کنیوقتی موهات خیسه با حوله خشک ک ...

حنا دوبار گذاشتم باید سه چهار ساعت روی سر باشه تا رنگ بگیره

من حوصله این همه صبر ندارم

تازه شستنش هم مساله است به زور از لای موها درمیاد