2777
2789
عنوان

عمل زیبایی های زیبایی

82 بازدید | 10 پست

یکی از زندایی هام که ۵۳ سالشه جدیدا امسال هم بینی شو عمل کرده هم اکستشن مژه هم پلک شو عمل کرده هم ابروهاشو فیبروز کرده. هم اونروز میگفت من یکساله لیزر میرم. دیشبم که دیدمش میگفت فردا بوتاکس خط لب دارم برم ببینم چجوریه بعد واقعا دیده بودم حتی نمیدونست وات ساپ داره یا نه بعد گیر داده بود ب دایی بیچارم منو اخرین مدل آیفنو میخوام. یا یادمه چندسال پیش گیر داده بود من باید ۹۱۲ کد یک داشته باشم. بعد برعکس عروسش ک دوست خودم از بچگی بوده ساده حتی ابروهاشم برنمیداره لاک هم نمیزنه یه گوشی سامسونگ معمولی هم دستشه. حتی این زنداییم چادری هم بود چادرشم دراورد(نمیگم خوبه یا بد) ولی این همه جلب توجه کردن برا چیه واقعا؟

شما نظرتون چیه؟ ادمای این مدلی دیدید؟

ینفرو میشناسم کپی زندایی شما .............قبلا دوسش داشتم الان نه............نمیدونمم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالش بزار لذت ببره چکارش داری مردا ام عقلشون چشمشونه داییت داره حال میکنه ک پول میده

همینو بگو

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

نفهمیدم چی گفتی

میگم یک نفر را میشناسم مثل زندایی شما...........................از وقتی این کارارو کرد دیگه دوسش ندارم...........................حس میکنم چون خودشون خودشونو دوست ندارن ین انرژی رو به اطرافیان هم منتقل میکنن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......