2777
2789
عنوان

مامانها که دو تا بچه دارن خواهش کمک

140 بازدید | 15 پست

من دو تا بچه شیر به شیر دارم یکی پنج سال یکی یه سال هر لحظه دعوا میکنن خسته شدم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴ سال فاصله سنی رو شیر به شیر نمی‌گن ! پسرهای منم همین حدود فاصلشون البته الان بزرگ شدن ولی از همون بچگی با هم خوب بودن و مشکل خاصی نداشتیم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

۴ سال فاصله سنی رو شیر به شیر نمی‌گن ! پسرهای منم همین حدود فاصلشون البته الان بزرگ شدن ولی از همون ...

یه سال نیست گلم اشتباه تایپی شده دومی سه سالش هست

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
۵و۱شیربه شیرن؟😐

پنج و سه هستن عزیزم وسط دعوتشان داشتم تاپیک میزدم اشتباه تایپی شده 

۴ سال فاصله سنی رو شیر به شیر نمی‌گن ! پسرهای منم همین حدود فاصلشون البته الان بزرگ شدن ولی از همون ...

پنج و سه جانم اشتباه تایپی شده

دخترای منم دوسالو نیمه فاصلشون .. دعوا که زیاد دارن ولی بازیاشون باهم زیاده بیشتر خودشون دوتا باهم س ...

بچه های منم۲سال فاصلشونه.باهم خیلی بازی میکنن ولی یه وقتایی الکی الکی یکیشون میادلج اونیکی رودرمیاره .شمااینطوری نیستن؟