2777
2789
عنوان

حکم طلاقم اومده ولی دو دلم اجرا کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2340 بازدید | 99 پست
یعنی میگی به حکم طلاق اعتراض،کنم؟اگه من نخوام هیچوقت نمیتونه طلاق بده؟درسته میدونم اگه دوباره هم ازد ...

خوبی عزیزم چقدر بهت میگفتم برگرد.

الان چکار کردی  گفتی به شوهرت ؟

اگه قصد ازدواج مجدد نداری طلاق نگیر بخاطر بچه هات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبی عزیزم چقدر بهت میگفتم برگرد. الان چکار کردی گفتی به شوهرت ؟ اگه قصد ازدواج مجدد نداری طلاق نگی ...

مرسی عزیزم

آخه چطوری برمیگشتم وقتی قصدش طلاقه

به وکیلش گفتم بهش بگه ولی هنوز خبری نیست

مرسی عزیزمآخه چطوری برمیگشتم وقتی قصدش طلاقهبه وکیلش گفتم بهش بگه ولی هنوز خبری نیست

عزیزم ی چیزی هست بعنوان پذیرش 

وابستگیت رو از همسرت رو درمان کن. 

منم جداشدم از همسر خودشیفته و خیانکارم و.. اللته اون دید ک ازش ناراحتم و.. برام دعا گرفت تا خودم بزنم ب سیم اخر و طلاق بگیرم و .. مفصله. مهریه مو گرفتم ولی آواره م کرد در بدر شدم تاتوسنتم با نهریه م خونه رهن کنم

ب لطف خدا و قران و نماز توسنتم ارامش بگیرم 

الانم خونه زندگی گداشتم بچه هام‌پیشمن اونم نفقه و مهریه و اینا میده... عزیزم بپذیر  ب خدا توکل کن 

جدا بشو و برای خودت ارزش قایل بشو

بشو همون مادری ک دوست داری تو خونه براشون میبودی 

و قوی بشو و اون وقته ک بچه هات میان سمتت. بچه ها مادر ضعیف و .. نمیخوان ک فقط اسم مادر روش باشه و کنارشون ! بلکه ی کوه و پشتیبان میخوان ک بدونن از پس خودش برمیاد و زتدگی خودشو داره 

شما بجز مادری وظیفه خودت رو داری بعنوان ی خانم 

عذاب وجدان بگو تلاشمو کردم نشد چیزی ک دست من نبوده 

با دعا و نماز و قران دلت رو اروم کن و خونه زندگی بذار سرکار برو و برای بچه هات عشق بده و بدون هیچ چیزی جای عشق تو رو نمیگیره براشون❤️

عزیزم ی چیزی هست بعنوان پذیرش وابستگیت رو از همسرت رو درمان کن. منم جداشدم از همسر خودشیفته و خیانکا ...

من هیچ وابستگی به شوهرم نداشتم و ندارم 

ولی به بچه هام آره خیلی وابستم خیلی زیاد

فقط بخاطر بچه هام ناراحتم و نگرانشونم و عذاب وجدان بدی دارم  انگار یه چیزی رو قلبم سنگینی میکنه😔

اما این حرفتون قبول دارم آره متاسفانه نمیتونم بپذیرم

که دارم با دوتا بچه کوچیک که الان بهم خیلی نیاز دارن و انقد وابستشونم طلاق بگیرم نمیتونم واقعا سخته

چون تو این چند سال که میرم بچه ها رو ببینم یا بیارم پیش خودم خیلی اذیتم کرده خیلی عذابم داده

کاش میشد اونا رو برای همیشه پیش خودم می‌آوردم 😔

سلام عزیزم خوبی چند تا سوال داشتم از شما شما تقاضا یه طلاق دادی یا همسرتهر دو به طلاق راضی بودین ؟م ...

سلام ممنون

نه خودش تقاضای طلاق داد و اولش آره هر دومون راضی به طلاق بودیم ولی الان نه فقط اون طلاق میخواد

مهریه رو بله میگیرم

دوستتون بچه داره