2777
2789
عنوان

سفر نوروزی چه شهری 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 85 پست
به به امیدوارم که خوش گذشته باشه بهتون ☺️☺️عه چرا ؟ کنکوری هستی ؟

ممنون دوستم

بله

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مناطق خلوت و طبیعت بکر و دوست دارم سمت کوردستان و دوست دارم شهرهای توریستی که ابدا پا بذارمشلوغ ...

😃😃کوردستان هم خوبهههههه 

خیلی دوست دارم برم 😊☺️ 

نظرت کاملا درسته خیلی شلوغ میشه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

ما پارسال رفتیم شیراز دلم تنگ شدددد امسال احتمالا خوزستان

به به 

به سلامتی سفر بی خطر باشه جانم 🩷

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

ما امسال مسافرت نمیریم ولی بنظرم یه جایی برید دریا داشته باشه خیلی باحاله شمال یا قشم و کیش و بوشه ...

ممنون از نظرت جانم🩷

ممنون دوستمبله

موفق باشی عزیز دلم 🩷

به به به سلامتی سفر بی خطر باشه جانم 🩷

قربونت برم مرسی😍 

توهم همینطور

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
موفق باشی عزیز دلم 🩷

فدات ممنون قشنگم💕💕

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

اره ویلا میگیریم

👌🏻👌🏻👌🏻

قربونت برم مرسی😍 توهم همینطور

ممنونم عزیزم 🩷

فدات ممنون قشنگم💕💕

🩷