سلام
علت این بیماری به اصطلاح طب سنتی غلبه بلغم در سودا است و متاسفانه در طب شیمیایی همانند بسیاری از بیماریها درمانی ندارد و درمانهایی هم که ارائه میشه همگی برای کاهش درد است و نه درمان بیماری
من به عنوان یک درمان شده در طب اسلامی به همگی توصیه میکنم از داروهای آیت الله تبریزیان برای درمان این بیماری استفاده کنند و به هیچ وجه سراغ طب شیمیایی نرید که رسما خودتون را نابود میکنید چون داروهایی که برای این بیماری تجویز میشه باعث سردی بیشتر بدن میشه و بعد مدتی دردهای شما چند برابر میشه
آیت الله تبریزیان ویزیت حضوری ندارن ولی من با دفتر شاگردهاشون تو قم تماس گرفتم و تلفنی ویزیت شدم و داروها برام ارسال شد و الحمدلله الان تقریبا خوبم و دردی ندارم در صورتی که قبلا با کوچکترین فشاری به مفاصلم تا چند روز نمیتونستم اون مفصل را تکون بدم
به همه کاربرای نی نی سایت که درگیر این بیماری هستن توصیه میکنم از طریق "طب اسلامی" بیماریشون را درمان کنن و نه شیمیایی
من از طریق کانال "مرکز طب اسلامی" در تلگ رام و تماس تلفنی ویزیت شدم . ضمنا از طریق کانال اصلی دفتر آیت الله تبریزیان DaftareAyatollahTabrizian هم میتونید نمایندگی های آیت الله تبریزیان را تو شهر خودتون پیدا کنید
هر کس که با این راهنمایی مشکلش حل شد 10 تا صلوات هزینه شه
موفق باشید