2777
2789
عنوان

کسی رو روماتیسم داشته یا داره؟ یا کسی رو دیدید که داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22937 بازدید | 60 پست
منم هفته پیش واسه چشمم رفتم چشم پزشکی گفت احتمالا مشکل چشمیت به خاطر یه روماتیسم پنهانه. برو پیش رو ...

آره منم حس میکنم بهترین راه همینه! ولی متاسفانه ایران نیستم و الان نمیتونم بیام، انشاالله ببینم دوهفته بعد نتایج آزمایشاتم چی هست انشاءالله که بگن منفیه

ولی اگر مثبت بود حتما تابستون که میام ایران میرم پیش پزشک طب سنتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت به لمس هم دارید تو ناحیه مفصل ها؟ با دارو کنترل شده برای شما؟ شکل استخون هاتون حفظ شده؟ کمر ...

تازه اول بیماری هستم .دکتر فقط بهم تقویتی داده ولی خب دردم اصلا کنترل نشده .شکل استخونا عوض نشده و حساسیت ب لمس خیلی ندارم .

شکل استخوناشونم تغییر کرده؟ زانو یا دست؟

نه استخوانهاشون تغییرشدل خداراشکرنداده وزودبه دنبال درمانش رفتندونزدیک ده ساله که رماتیسم دارندهنوزهم به درمانشون ادامه میدند

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
نه استخوانهاشون تغییرشدل خداراشکرنداده وزودبه دنبال درمانش رفتندونزدیک ده ساله که رماتیسم دارندهنوزه ...

خداروشکر لنشاءالله سلامت باشن

برای منم دعاکنید که مشکلم روماتیسم نباشه

خداروشکر لنشاءالله سلامت باشن برای منم دعاکنید که مشکلم روماتیسم نباشه

ممنون انشاالله که شماهم جواب آزمایشتون خوب باشه ولی درکل سردیجات رادربرنامه ی غذاییتون کم کنیدوازغذاهای باطبع گرم استفاده کنید

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

دوست عزیزازاول طب سنتی خیلی بهتره چون اولشداروهاهم همه عوارض دارن خودپرنیزولون خونوغلیظ میکنه باعث بیماری قلب شده برای مامانم وقندخونوبالامیبره

درهوایت بی قرارم بی قرارم روزوشب

سلام

علت این بیماری به اصطلاح طب سنتی غلبه بلغم در سودا است و متاسفانه در طب شیمیایی همانند بسیاری از بیماریها درمانی ندارد و درمانهایی هم که ارائه میشه همگی برای کاهش درد است و نه درمان بیماری

من به عنوان یک درمان شده در طب اسلامی به همگی توصیه میکنم از داروهای آیت الله تبریزیان برای درمان این بیماری استفاده کنند و به هیچ وجه سراغ طب شیمیایی نرید که رسما خودتون را نابود میکنید چون داروهایی که برای این بیماری تجویز میشه باعث سردی بیشتر بدن میشه و بعد مدتی دردهای شما چند برابر میشه

آیت الله تبریزیان ویزیت حضوری ندارن ولی من با دفتر شاگردهاشون تو قم تماس گرفتم و تلفنی ویزیت شدم و داروها برام ارسال شد و الحمدلله الان تقریبا خوبم و دردی ندارم در صورتی که قبلا با کوچکترین فشاری به مفاصلم تا چند روز نمیتونستم اون مفصل را تکون بدم

به همه کاربرای نی نی سایت که درگیر این بیماری هستن توصیه میکنم از طریق "طب اسلامی" بیماریشون را درمان کنن و نه شیمیایی

من از طریق کانال "مرکز طب اسلامی" در تلگ رام و تماس تلفنی ویزیت شدم . ضمنا از طریق کانال اصلی دفتر آیت الله تبریزیان DaftareAyatollahTabrizian هم میتونید نمایندگی های آیت الله تبریزیان را تو شهر خودتون پیدا کنید

هر کس که با این راهنمایی مشکلش حل شد 10 تا صلوات هزینه شه

موفق باشید

کسایی که دنبال کنترل بیماری رماتیسم هستن برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیرید.

ببخشید درمانش چیه واقعا؟؟؟

توروخدا راهنمایی کنین چیزی میدونین؟؟

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
مامانم ۲۵ساله متاسفانه رماتیسم داره هرماه دکترمیره ااگه دارواستفاده نکنه استخواناش تغییزورشکل میگرفت ...

خیلی نگرانم منم جدیدا گرفتم بیماری رو و میگن بعد از ده سال ناتوان میشن یا ب طریقی یا کم یا زیاد ناتوانی داره و خودشو نشون میده اصلا مادر شما خوبه یا دستوپاش تغییرشکل دادن یا ناتوان و فلج شدن البته خدایی نکرده