2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ذات مردها رو بیشتر میپسندم مردصفتن البته استثنا هم داره نریرزین سرم حداقلش اینکه مث ما خانما خ ...

به نظر من مردا وقتی پاش بیفته خاله زنک تر از هر خانمیه. کافیه تو محیط کار باهاشون همکار باشی تا بهتر بشناسیشون.

چشمانم را شستم سهراب،☺ بدتر شد كه😨حالا دروغ ها🎭رو شفاف تر ميبينم...🙁

ذات آدما تغییر میکنه. البته من فکر میکنم. به دلایل مختلف ممکنه بعضی ها اعتمادشون یا خوش قلبیشون ها هر چیز دیگه ای تغییر کنه. مثلا به دلیل خیانت. ولی کلا توی ایران چون همه احساساتین هم خیلی از دخترا خوبن هم پسرا.

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
کلن مردا وسعت فکرشون بیشتره برای همین خیلی راحت تر میشه باهاشون کنار اومد

وسعت فکر ندارن. به جزییات توجه نمی کنن.

چشمانم را شستم سهراب،☺ بدتر شد كه😨حالا دروغ ها🎭رو شفاف تر ميبينم...🙁

کسی که خیانت نکنه و صادق باشه پس ذاتش خوبه

ربطی به جنسیت نداره مربوط میشه به خونواده و ارث و تربیتی که میشه

واگرنه از نظرمن حسادت و کینه و عصبانیت ازذات خراب سرچشمه نمیگیره

اینها حسایی هستن که توهمه هست میشه کنترلش کرد

اما خیانت و دروغگویی هرگز اصلاح پذیرنیست

به نظر من مردا وقتی پاش بیفته خاله زنک تر از هر خانمیه. کافیه تو محیط کار باهاشون همکار باشی تا بهتر ...

اره درسته ولی اکثرا از خانما بهترن

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

ذات زن و مرد فرقی نداره

تربیت و فرهنگ جامعه ما مردسالارانه اس.

از اول به زور توی مغز همه فرو میکنن که مردها بزرگوارترن و حسود نیستن و چشم و هم چشمی نمیکنن اما اونوقت نمیگن پس اینهمه مرد که به زن هاشون حسودی میکنن و نمیخوان موقعیت شغلی و تحصیلی بالاتر داشته باشن و مانعشون میشن پس از کجا میان؟!

به قول بهرام بیضایی 

خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود

و مکر تا به مردان میرسد نام عقل میگیرد

درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت می شود و حسادت تا به مردان میرسد نامش غیرت میشود!

خانوما حداقل خودتون کمی فکر کنید و وسط جامعه ای که همه جوره داره سعی میکنه مرد رو جنس برتر نشون بده، کورکورانه حرفاشون رو نپدیرید و تقلید نکنید

ذات چه ربطی به جنس داره ؟ تو هر دو تا جنس ذات خراب هست بستگی داره تو چه خانواده ای پرورش پیدا کردن ، با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم کردن  و با چه کمبود ها و عقب موندگی هایی بزرگ شدن همه ی اینا رو ذات و خمیر مایه تاثیر میزاره

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠

مردا ذاتا صاف و ساده ترن زندگی رو سخت نمیگیرن اگه دیده باشین اون مردایی خاله زنک مادر یا خواهر خاله زنکه و حسودی کنارشونه 

اگه به تاریخ برگردیم خیلی از فتنه ها از گور یه زن بلند شد مثل حمله مغول یا قتل امیر کبیر بخاطر این بود که مادر شاه نمیخواستش وگرنه خود شاه خوب بود از بس مادرش بیخ گوشش خوند 

یا زمان شاه خودمون همه فتنه ها از سر اشرف خواهر شاه بود 

اطرافمون هم هر چی استاد زن دیدیم پدرمون درآوردن دکترای زن هم همینطور اما مردا بهتر رفتار میکنن وقتی به جایی میرسند اینقدر غرور نمیگیرن 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏