2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کد دارم 🥲

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

چطوری

ببا کد بری بهت میده

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

این ۱۳۵ تومن رو به شماره کارتت همون موقع میزنن؟

اره میزنن قابل برداشته 

اگه بتونی برداشت کتی خوبه

میشه

این ۱۳۵ تومن رو به شماره کارتت همون موقع میزنن؟

دروغه کلابرداریه باور نکن الانم فقط میخواد اون و کد و بزنین میگه آره برات واریز میشه شده حکایت همستتر میگفتیم دروغه میرختن سرت میخواست جرت بدن 

دروغه کلابرداریه باور نکن الانم فقط میخواد اون و کد و بزنین میگه آره برات واریز میشه شده حکایت همستت ...

یه سرچ بکن بعدا بگو دروغه😐خیلی وقته این برنامه هست اگه کلاهبرداری بود تا الان نمونده بود