2777
2789
شما یه کار بهش پیشنهاد کن ببینم؟ یا پارتی گردن کلفت می خواد یا کم کم 20 میلیون برای اموزش ارایشگری چ ...

اینجوری نمیشه بیاین یه دور بگیرین منو بزنید 

پس بیخیال بشه و فقط کد بده؟ راهنمایی هم میکنی میشی ادم بده 

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

دانشجوم شرایط کار کردنم ندارم،مامان بابامم فعلا یکم گرفتارن هواسشون بمن نیست گفتم حداقل پول اینترنتم ...

من کلی گفتم یعنی پیگیر باش و به این بسنده نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه بابا بسنده چیه آخه این چس تمن پول چیه که بهش بسنده کنم

همون دیگه این نهایت بتونی صد نفر رو دعوت کنی که خیلیم سخته بازم چیز زیادی نمیشه😶

خوبه پول اینترنتو اسنپم میشه دیگه😂از گشتن تو اینستا بهتره

میخواستم بگم یعنی بگرد دیگه فکر کردم فقط به همین اکتفا کردی موفق باشی

استارتر جان نگرد ایشون راست میگن خوب شد؟

اصلا نمیفهمی یا خودتو زدی به اون راه. یه دوتا کارم واسه ما پیدا کن جانم

حالا این خانم دو تومن با چهارتا کد گیرش میاد شما چرا علامه دهر شدی.  ما خودمون میدونیم باید دنبال کار باشیم و میدونیم هم دقیقا کجا داریم زندگی می کنیم

اصلا نمیفهمی یا خودتو زدی به اون راه. یه دوتا کارم واسه ما پیدا کن جانمحالا این خانم دو تومن با چهار ...

خانم چرا انقدر میپیچونی منظور من کاملا واضح و مشخص بود به خود استارتر هم گفتم ولی شما هی میخوای کشش بدی اصلا بحث چهار تا کد نیست من گفتم حتما پیگیر یه کار دیگه هم باشه انگار استارتر دشمن منه بخوام راهنمایی اشتباه کنم! من اگه قصد بدی داشتم یه پیام میدادم و رد میشدم نه که دنبالش رو بگیرم و بازم راهنماییش کنم پس لطفا بس کنید.

عصبی نشووو بیا میلی نصب کن جیگرر😂❤️

ادم بهش بر میخوره دیگه من مثلا خواستم راهنماییت کنم بعد اون کاربر کلا یه حرف گذاشت دهن من