2777
2789
عنوان

لتروزول و لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42794 بازدید | 50 پست
منم همش نگرانم که کیست نگرفته باشم آخه دکتر بهم آمپول آزاد سازی نداده بود

توی تحقیقاتی که روی خانم های اقدامی با شرایط مشابه انجام دادند متوجه شدند لتروزول نسبت به کلومیفن ضخامت رحمو بیشتر میکنه و امکان کیست خیلی کمتره و حتی احتمال بارداری با این دارو بیشتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکان نداره بخاطر قرص نبوده من از روی تحقیقات دانشگاهی این حرفو زدم

چی بگم واقعا من تو دوره آی یو آی بودم و همین لتروزول دادن بهم ، اتفاقا لکه بینی هم داشتم که دقیق یادم نمیاد چی بود دارو بهم دادن تا برطرف شد  

توی تحقیقاتی که روی خانم های اقدامی با شرایط مشابه انجام دادند متوجه شدند لتروزول نسبت به کلومیفن ضخ ...

آره منم شنیدم کلا میگن لتروزول از کلومیفن بهتره اما خوب من اینجا خوندم که بعضیا با لتروزول هم کیست آوردن

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍

گلم نمیخوام نگران بشی من دوماه پیش لتروزول خوردم با امپول hmgمنم افتادم ب لکه بینی بعد پریم عقب افتاد جوش بد زدم بعد ک پری شدم رفتم دکترسونوم کرد دیدم ی کیست ۳سانتی دارم ی ماهم ال دی خوردم....دکتر خاک بر سرم با اینکه میدونست اندازه فولیای من عالین بهم قرص داد بعد شد کیست دکترمو عوض کردم

زندگی کن...زندگی قشنگه  
گلم نمیخوام نگران بشی من دوماه پیش لتروزول خوردم با امپول hmgمنم افتادم ب لکه بینی بعد پریم عقب افتا ...

خوب الان اینجوری که شما گفتی من خیلی نگرانتر شدم 🤣🤣

آخه من تنبلی دارم سری پیش بیستو چهار روز عقب انداختم آهرشم با دوتا آمپول پروژسترون پری اومد واسه همین دکتر بهم قرص دادلتروزول واسه تنبلی دوفاستونم واسه منظم شدن بهم گفت واسه بارداری دیر نکردی ولی من عجله دارم 

اتفاقا  مصرف قرص لتروزول رحم دارای ضخامت بیشتری بخصوص برای لانه گزینی میشه در مورد کلومیفن شنید ...

نخیر گلم نظرت کهملا اشتباهه..لتروزول فولیکولو بزرگ میکنه و کلومفین تعدادشو زیاد میکنه من ۹۰٪کسایی ک با لتروزول باردار شدن رو دیدم ک کنار جنینشون کیست داشتن ک مجبور شدن تا ماه ۳-۴قرص مصرف کنن

زندگی کن...زندگی قشنگه  
خوب الان اینجوری که شما گفتی من خیلی نگرانتر شدم 🤣🤣 آخه من تنبلی دارم سری پیش بیستو چهار روز عقب ...

الکی قرص نخور منم چون دکترم هی قرص میداد عوضش کردم اول باید خدابخواد...تا حالا سونو برای سایز فولی رفتی؟من بدونه قرصو هیچی همیشه سایز فولیام ۲۲-۲۳-۲۱بوده...اول برو سونو اگه سایزت خوب نبود یا اصلا فولی نداشتی بعدش برو ک بهت قرص بده

زندگی کن...زندگی قشنگه  
الکی قرص نخور منم چون دکترم هی قرص میداد عوضش کردم اول باید خدابخواد...تا حالا سونو برای سایز فولی ر ...

نه تاحالا نرفتم 

شما تنبلی داری ؟

نخیر گلم نظرت کهملا اشتباهه..لتروزول فولیکولو بزرگ میکنه و کلومفین تعدادشو زیاد میکنه من ۹۰٪کسایی ک ...

شما توی نت تحقیقاتی که روی مقایسه کلومیفن و لتروزول انجام دادن و سرچ کن بعد بشین با حوصله مقاله هاشونو بخون دقیقا همه به این نتیجه رسیدن که اکثر خانومها با مصرف لتروزول کیست کمتری تولید میکنن ضمنا این دو تا قرص هردو محرک تخمدان هستند اینکه گفتید یکی تعدادو زیاد میکنه یکی فولیکولو بزرگ میکنه علمی نیست شاید کلومیفن تعداد فولیکول بالغ بیشتری ایجاد کنه اما هردو محرک تخمدان هستند و باعث رشد فولیکول میشن