منم تا شروع کردم به خوردن همون شب از دل درد خوابم نبرد و به شدت پریود شدم و 5 روز بعد پری هم لک بینی ...
عزیزم منم استفاده کردم و بعد از اینکه پریود تمام شد لکه بینی و دل درد و کمردرد دارم الانم نمیدونم حکم این خونریزی چیه البته لکه بینی نماز بخونم روزه بگیرم یا نه ؟شما چیکارکردین
نخیر گلم نظرت کهملا اشتباهه..لتروزول فولیکولو بزرگ میکنه و کلومفین تعدادشو زیاد میکنه من ۹۰٪کسایی ک ...
عزیزم ولی من کلومیفن دوماه خوردم هردوماهم فقط یه دونه فولیکول بالغ داشتم اونم تخمدان راست یعنی چپ هیچی نبود بعدش ماه سوم لتروزول خوردم ۴ تا فولیکول بالغ داشتم هردو تخمدان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام شما باردار شده بودین؟ من لتروزول خوردم پری نشدم ولی ب لکه بینی افتادم یعنی بخاطر لتروزوله آخه آمپول آزاد سازی هم زدم مطمئنم کیست نشد سونو هم رفته بودم
من لتروزول خارجی خوردم (فمارا) روزی سه عدد ار روز چهاردهم قرس دوفاستون روزی دوتا
سلام عزیزم میدونم این تاپیک ماله خیلی سال پیشه ،ولی من الان دقیقا" حال اون روز های شمارو دارم و لتروزون خوردم و آمپول نزدم امروز روز هفتمه موعدم هست و شروع کردم لخته قهوه ای ،تورو خدا اگه آنلاین شدید بهم بگید آخرش چی شد ،و کیست شده یا سقط؟؟؟😔