2777
2789
عنوان

لتروزول و لکه بینی

42795 بازدید | 50 پست

سلام دوستان من این ماه قرص لتروزول مصرف کردم امروز روز هجده هستم کاهی اوقات ترشح قهوهای دارم علتش چیه تا حالا هیچ وقت لکه بینی نداشتم 

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍

چند نفر شنیدم که با مصرف این قرص لکه بینی داشتند حتی بعضیها باعث عقب افتادن پریودیشون شده که باردار هم نبودن من هم از دیشب دارم لتروزول میخورم روزی 1 عدد با دوز2.5 ان شالله شما باردار شدی و لک لانه گزینی بوده

چند نفر شنیدم که با مصرف این قرص لکه بینی داشتند حتی بعضیها باعث عقب افتادن پریودیشون شده که باردار ...

من لتروزول خارجی خوردم (فمارا) روزی سه عدد ار روز چهاردهم قرس دوفاستون روزی دوتا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا شروع کردم به خوردن همون شب از دل درد خوابم نبرد و به شدت پریود شدم و 5 روز بعد پری هم لک بینی داشتم کلا 14 روز پری بودم پدرم دراومد دیگه نخوردم و رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت نباید میخوردی وقتی هیچ مشکلی نداری هورموناتو بهم ریخته

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
طبیعیه ، زیر نظر دکتر مصرف میکنی دیگه؟ به خودش بگو بهت جهت تقویت چیزی بده ، فکر کنم با مصرفش رحم ناز ...

بله زیر نظر دکتر میخورم همون قرص دوفاستون که داده من شنیدم که ضخامت زیاد میکنه برای لانه گزینی

طبیعیه ، زیر نظر دکتر مصرف میکنی دیگه؟ به خودش بگو بهت جهت تقویت چیزی بده ، فکر کنم با مصرفش رحم ناز ...

اتفاقا  مصرف قرص لتروزول رحم دارای ضخامت بیشتری بخصوص برای لانه گزینی میشه در مورد کلومیفن شنیده بودم که ضخامت رحم کم میشه اما لتروزول ضخامت رحمو کنترل میکنه احتمال کمتری هم داره کیست بگیری

سلام دوستان.منم الان ۳ماه از روز ۲پری روزی ۴تا میخورم .فردا هم موعدمه دعا کنید پری نشم 😢😢😢😢😢

انشاءالله بارداری عزیزم🙏

اتفاقا  مصرف قرص لتروزول رحم دارای ضخامت بیشتری بخصوص برای لانه گزینی میشه در مورد کلومیفن شنید ...

منم همش نگرانم که کیست نگرفته باشم آخه دکتر بهم آمپول آزاد سازی نداده بود

سونو رفتی ؟به من چند سری داروی مختلف داد

نه بهم نگفت سونو برم من دوره اولمه که دارم میخورم 

من به دکتر گفتم زود میخوام باردار بشم اگرم دوقلو بشه بدم نمیاد این ماه چهارم اقدامم بود