2777
2789
عنوان

لتروزول و لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42794 بازدید | 50 پست

راستی ی چیزی ب دکترت ز بزن بگو ک افتادی ب لک بینی چون دوست منم مثه شما بود دوفاستون میخورد افتاد ب لک بینی دکتر گفته بود ک قرصو قطع کن تا پری بشی....ن خداروشکر نرفتم گفتم ک سایز فولیم خوبه....پس دکترتو عوض کن چون باید اول سونوت کنه اگه دید فولیات بدن بهت قرص بده

زندگی کن...زندگی قشنگه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی ی چیزی ب دکترت ز بزن بگو ک افتادی ب لک بینی چون دوست منم مثه شما بود دوفاستون میخورد افتاد ب ل ...

آهان مرسی عزیزم 

خوب شما تنبلی نداری من دارم الان هر دکتری برم بهم قرص میده وقتی پری اونقدر عقب میفته یعنی تخمکگذاری درست انجام نشده 

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
شما توی نت تحقیقاتی که روی مقایسه کلومیفن و لتروزول انجام دادن و سرچ کن بعد بشین با حوصله مقاله هاشو ...

شما اسم دکتر محتسبیو میشناسین توی کرج؟من ی بار رفتم پیشش قشنگ اینارو برام توضیح داد

زندگی کن...زندگی قشنگه  
شما اسم دکتر محتسبیو میشناسین توی کرج؟من ی بار رفتم پیشش قشنگ اینارو برام توضیح داد

به نظر من دکترا هم نظراتشون فرق میکنه هر کدوم یکی رو بیشتر قبول دارن من اینسری برم دکتر حتما ازش میپرسم که چرا به من لتروزول داده کلومیفن نداده ببینم نظرش چیه

آهان مرسی عزیزم  خوب شما تنبلی نداری من دارم الان هر دکتری برم بهم قرص میده وقتی پری اونقدر عق ...

ن ربطی نداره بخدا دوست من هر ۴۵-۴۶روز ی بار پری میشد ماه دوم اقدامصم باردارشد چون هم اقداماش زیاد بود هم از کیت استفاده کرد روزشو پیدا کرد چند شب پشت هم رفت اقدام...از کیت استفاده کردی؟

زندگی کن...زندگی قشنگه  

تحقیقاتی که انجام شده روی تعداد زیادی از خانم های نابارور با کلی شرایط خاص انجام شده اونوقت چطور اون دکتر این موضوعو برای شما اشتباه توضیح داده؟ الان هم برید توی نت سرچ کنید(مقایسه قرص لتروزول با کلومیفن) احتمالا چندتا از اون تحقیقاتی که میگم میاد که میتونید مطالعه کنید کسانی که این تحقیقاتو انجام میدن برای ساختن دارو هست و اکثرا پروفسور هستند مطمئنا نباید با نظر یک دکتر به تنهایی به این نتیجه رسید

ن ربطی نداره بخدا دوست من هر ۴۵-۴۶روز ی بار پری میشد ماه دوم اقدامصم باردارشد چون هم اقداماش زیاد بو ...

بله من ماهای قبل از کیتم استفاده کردم قشنگ بهم جواب داد ولی باردار نشدم 

آخه طول دوره مهم نیست که چند روز باشه مهم اینه که منظم باشه منم تا قبل اقدامم منظم بودم روی دقیقه و ساعت پری میشدم ولی تا اقدام شروع کردم کلا بهم ریخت یه ماه جلو یه ماه عقب تازه اضافه وزنم گرفتم که میگن اونم از علایم pco هست 

سلام دوستان.منم الان ۳ماه از روز ۲پری روزی ۴تا میخورم .فردا هم موعدمه دعا کنید پری نشم 😢😢😢😢😢

عزیزم بی بی چک گذاشتی ؟

نه هنوز 

خوب بذار دیگه به احتمال زیاد جواب درست میده خیلیا رو دیدم چند روز قبل پری مثیت شده بی بی شون 

علائم چی داری ؟

خوب بذار دیگه به احتمال زیاد جواب درست میده خیلیا رو دیدم چند روز قبل پری مثیت شده بی بی شون  ...

۵روز پیش گذاشتم منفی بود توکل بر خدا ببینم فردا پری میشم یانه 

خداجونم یه داداشی کوچمولو 🤴واسه دخترم 👸بفرست😢😢😢الهی امین
۵روز پیش گذاشتم منفی بود توکل بر خدا ببینم فردا پری میشم یانه 

حتما بیا خبر بده یادت نره ها امید به خدا مامان شدی 😗❤