2777
2789
عنوان

از فکر دانش آموزام خوابم نمیبره

390 بازدید | 18 پست

هر کدوم یه جور مشکل دارن...

اما یکی شون خیلی فکرمو درگیر کرده و ناراحت هستم براش ... هیچ کاری هم از دستم برنمیاد برای این دختر...

یه دختر 12 ساله مگه چه گناهی داره که باید این همه سختی بکشه تو زندگی...

یه دختر بسیار زیبا.. قدبلند.. خوش خنده..

اما...

اعتیاد پدرش...

بیکاری پدرش...

دعواها و کتک کاری های پدرو مادرش و خانواده باباش با مامانش..

رفتن از خونه پدری و آوارگی خونه خاله و دایی و ...

یه مادر افسرده.. هیچ وقت خونه نیست.. دنبال کار برای درآوردن خرجی...

بعد با این همه مشکل بچه من بگم بشین ماشین الکتریکی بساز با پدرو مادرت... هععععی

💔💔💔

نگران نباشید خدا هوای هممون رو داره💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔💔💔نگران نباشید خدا هوای هممون رو داره💖

مامانش تو 35 سالگی پیر شده...

خیلی خوشگله مامانش...

اما نصف موهاش سفید شده.. ریخته..

چشماش گود افتاده.. چال شده..

لاغر و نحیف شده...

کدوم هوا.. دیگه پیر شد رفت دیگه این زن.. کل جوونیش نابود شد

والا ما که خانواده ی نرمالی هستیم از دست کاردستی ساختن های مدرسه کلافه شدیم ، یه زنگ تفریح وقت بزارید تو کلاس با بچه ها درست کنید باور کنید خیلیم بهتر میفهمن 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
والا ما که خانواده ی نرمالی هستیم از دست کاردستی ساختن های مدرسه کلافه شدیم ، یه زنگ تفریح وقت بزاری ...

ماشین الکتریکی که واقعا زمان میبره...

شاید دو‌سه روز..

بقیه چیزارو میگم وسیله شو میارن تو کلاس درست میکنیم..

عزیزم ببین ما معلما هم اینجور کارا واقعا روال کلاس رو عقب میندازه.. بخشنامه مبشه که باید انجام بشه و گزارشش ارسال بشه.. مجبوریم...

مامانش تو 35 سالگی پیر شده...خیلی خوشگله مامانش...اما نصف موهاش سفید شده.. ریخته..چشماش گود افتاده.. ...

چی میشه کرد آخه

با غصه خوردن ما که اون خانواده یازم سرپا نمیشه

کسی صفر تا صد زندگی بقیه رو نمیدونه

کلی شاید و باید وجود داره

مطمئن باشد خود خدا هم راضی نیست شما اینطوری غصه بخورید

خدا خودش حواسش به بنده هاش هست

ما هم تا جایی که بتونیم کمک میکنیم

به خدا توکل کنید و آرامش روحتون رو حفظ کنید💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

چی میشه کرد آخهبا غصه خوردن ما که اون خانواده یازم سرپا نمیشهکسی صفر تا صد زندگی بقیه رو نمیدونهکلی ...

روتین پوستیم تموم شده اکثرا...

باید برم تهیه کنم..نردیک یکی دوتومن میشه...

باور کن اصلا عذاب وجدان گرفنم که من برم یکی دو تومن فقط برای مراقبت از پوستم پول بدم.. بعد یه زن دیگه اونطور صورت و موهاش و دستاش تو جوونی داغون شده و فقط به فکر غذای شکم بچه هاشه