2777
2789
عنوان

از فکر دانش آموزام خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 18 پست
عزیزم خودش همه اینارو بهت گفته یا مامانشمنم خیلی مشکلات داشتم ولی رومون نمیشد معلم بفهوه

خودش قبلا درباره اینکه مامانم مارو از خونه پدری برده و میخواد جدا بشه گفته بود..

اما امروز مامانش اومد همه رو تعریف کرد..

روتین پوستیم تموم شده اکثرا...باید برم تهیه کنم..نردیک یکی دوتومن میشه...باور کن اصلا عذاب وجدان گرف ...

اگه پول اضافه دارید که کمکشون کنید که عالیه

ولی اینکه نیازای خودتون رو دائما با اونا مقایسه کنید و غصه بخورید اصلا طبیعی نیست

الان نیاز های ایلان ماسک با ما یکیه؟!چقدر فقیر تو این دنیا وجود داره؟!پس چرا کسی انتظار نداره این آدم پولاشو تقسیم کنه؟!

این مقایسه ها درست نیست

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پول اضافه دارید که کمکشون کنید که عالیهولی اینکه نیازای خودتون رو دائما با اونا مقایسه کنید و غص ...

نه بابا...

منو همسرم هم بدبختی کشیدیم با دوتا حقوق کارمندی خودمون رو از صفر زوری کشیدیم یه خرده بالا..

تا یه آپارتمان و ماشین و‌مقداری طلا برای استفاده خریدیم...

انقدر قسط وام و اینا داریم که بگم سرت سوت میکشه...

اما خب به فکر سلامتی و پوستم هم هستم.. و اولویتم هست..

ولی وقتی اینارو میبینم واقعا داغون میشم

نه بابا...منو همسرم هم بدبختی کشیدیم با دوتا حقوق کارمندی خودمون رو از صفر زوری کشیدیم یه خرده بالا. ...

شما حقتونه از زندگی لدت ببرید و یسری نیاز ها رو اولویت بذارید

میفهمم واقعا زندگی برای همه پر از چالشه

سعی کنید با فکرای اینطوری بیشتر خودتون رو عذاب ندید💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.