2777
2789
عنوان

جلسه قرعه کشی خانگی

68 بازدید | 12 پست

کسی تجربه داشته اینجا؟شده که بی اطلاع شما اسمتون رو بندازن بیرون؟یا تاخیر داشته باشن تو پرداخت پول،

من پارسال یه جلسه باز کردم فامیلمون هم بود بدون اطلاع اسم منو انداختن بیرون کنار یه گروه دیگه حالا هم پول رو داره با تاخیر میزنه چیکار کنم؟بابت اون کار ازشون لجم،طبیعیه این کار😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا حرفت قابل هضم نیست ... اون گفت انداختیم بیرون شما هم گفتی باش

عزیزم ما به چندتا گروه ۴ نفره تقسیم شده بودیم اسم گروهی که من بودم افتاد منو بدون اجازه از گروه انداختن بیرون گذاشتن تو یه گروه دیگه برای اینکه یه نفر دیگه پول رو بگیره

اصلا حرفت قابل هضم نیست ... اون گفت انداختیم بیرون شما هم گفتی باش

بعدش عصبی شدم دیگه حرفی نزدم گرفته بودن پول رو دیگه،الان هم صاحب جلسه پول جلسه رو که اسم ما افتاده با تاخیر داره پول رو میزنه 

خب تا چندم وقت دارید واریز کنید

ما ک برنده شدیم هیچی اما تا ۳۰ بهمن مهلت بود پول ما رو پرداخت کنه کلی پیام دادم که زودتر بزنه هی میگه انشالله نمیدونم چیکار کنم دیگه