زردبری مدیر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 245 عنوان کم محلی خانوادم به نامزدم | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 37 پست سلام دوستان من به تازگی نامزد کردم و خانواده مادریم و خواهر و برادرم نسبت به نامزدم کم محلی میکنن. با اینکه بسیار زیاد ایشون احترام میذاره و دوستشون داره. همین باعث میشه خیلی ناراحت شم. به نظرتون چیکار کنم؟ 1403/12/01 | 14:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازترین عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6479 چند جلسه مشاوره قبل از ازدواج رفتیم از هر لحاظ باهامون صحبت کرد فقط در چند مورد جزئی که گفت با صحبت ... بازم تا نامزدی بیشتر فکر کن ...انقدر اختلاف سنی اونم تو این قرن اصلا جالب نیست،فقط الانو نبین چندسال دیگه رو هم درنظر بگیر کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
زردبری مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 245 بازم تا نامزدی بیشتر فکر کن ...انقدر اختلاف سنی اونم تو این قرن اصلا جالب نیست،فقط الانو نبین چندسال ... درسته اما من با پسرهای کوچیکتر اصلا کنار نمیام چون از نظرم خیلی بچه هستن. و اصلا قابل درک برام نیستن.
نازترین عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6479 درسته اما من با پسرهای کوچیکتر اصلا کنار نمیام چون از نظرم خیلی بچه هستن. و اصلا قابل درک برام نیستن ... دوسال ،سه سال حتی تا پنج سالم اوکیه،هرجور صلاحته عزیزم فقط آینده رو هم درنظر بگیر کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
mamidelram عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1182 خواهر و برادرم و خاله و مادربزرگ و پدربزرگم اینها رو راحت با رفتارت و برخورد درست کنی مخصوصا خاله آن راحت مستقیم جوابش رو بده تنها کاری که میتونی بکنی
زردبری مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 245 دوسال ،سه سال حتی تا پنج سالم اوکیه،هرجور صلاحته عزیزم فقط آینده رو هم درنظر بگیر ممنونم🌹🙏🏻
mamidelram عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1182 ممنون از راهنماییتون حتما انجام میدم.ولی خیلی خورده تو ذوقم🥺 چه میشه کرد نمیشه همه رو راضی کرد
زردبری مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 245 اینها رو راحت با رفتارت و برخورد درست کنی مخصوصا خاله آن راحت مستقیم جوابش رو بده تنها کاری که میتو ... ممنونم حتما.