2777
2789
عنوان

کم محلی خانوادم به نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 37 پست
خب چرا؟ نامزدم خیلی پسر موجه و مودب و با شخصیتی هست. مشاور هم تاییدمون کرد.

ماهم همین بودیم

شوهرم زبون تو دهنش نبود واسه عزوسی پدرمادر نذاشت

الان هم زبون دراورده هم ننه بابا پیدا کرذهط البته ک ننش گور ب گور شد خدارشکر

ببین هیجوقت بخاطر ی پسر با خونوادت بحث نکن

اولشه صمیمی میشن ت خودتو خرلب نکت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بقیه مخالفت کردن از اول خیلی دارن بد برخورد میکنن و باعث میشه من سر به زیر شم🥺

بقیه اصلا ربطی بهشون نداره که مخالف باشن یا نباشن،تهش مهم مادر پدرتن که همونام الان که نامزدت شده باید بهش احترام بذارن،من جات باشم قاطع رفتار میکنم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

چون مخالف ایشون بودن و هستن.

پس ایشون خودشون کم کم باید اثبات کنم تا خانواده هم کم کم راضی بشن تا هم میتونی ازش تعریف کن پیش خانواده ات جلو خودش نه ، اغراق آمیز هم نه گاهی بگو خداروشکر مثلاً فلانی خیلی خوش برخورده ، دست و دلباز و.... نکات مثبتش رو گاهی بازگو کن انشالله اوکی میشن باهم ولی به خانواده ات هم بگید خط قرمز نامزدمه لطفا حد و حدود رو رعایت کنید چون توهین و بی احترامی به ایشون انگار به منه مخصوصا خواهر و برادرت 

داداشتون مخالف بود از اول؟

داداشمم اره روز اول خواستگاری با لگد کوبید در اومد با بابام حرف بزنه تنها داداشم یهو از در اومد بدون هیچ سلامی یهو لخت شد با شرتک از جلوش رد شد رفت حموم و... نامزدم گفت تو دخالت نکن من خودم درستش میکنم دیگه کم کم به داداشم نزدیک شد بعد اون سری داداشم به مامانم گفته بود من همیشه فکر میکردم نسیم با کسی ازدواج کنه که از این کت شلواری ها و...نامزد من بازاری از این پسر ها که از بچگی کف بازار کار کرده ولی گفته بود پسر پسر خوبیه خداروشکر انتخاب خوبی کرده ولی پدرم همچنان مخالف

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

پس ایشون خودشون کم کم باید اثبات کنم تا خانواده هم کم کم راضی بشن تا هم میتونی ازش تعریف کن پیش خانو ...

ممنون از راهنماییتون حتما انجام میدم.

ولی خیلی خورده تو ذوقم🥺

داداشمم اره روز اول خواستگاری با لگد کوبید در اومد با بابام حرف بزنه تنها داداشم یهو از در اومد بدون ...

دقیقا برادر منم همین رفتارها رو داره و داخل مراسمم هم حاضر نشد بیاد و گفت من صد در صد مخالفم

دقیقا برادر منم همین رفتارها رو داره و داخل مراسمم هم حاضر نشد بیاد و گفت من صد در صد مخالفم

مخالفتشون برا چیه؟خب اونم مهمه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

مخالفتشون برا چیه؟خب اونم مهمه

به این دلیل که ۱۰ سال از من بزرگتره. اما ما مشاور رفتیم همه جوره تفاهم داشتبم مگر بعضی چیزای جزئی که برامون توضیح داد. از لحاظ اخلاقی خیلی به هم میخوریم

به این دلیل که ۱۰ سال از من بزرگتره. اما ما مشاور رفتیم همه جوره تفاهم داشتبم مگر بعضی چیزای جزئی که ...

ده سالم خیلیه دخترجون ...خوب فکراتو بکن

هر کدوم از یه دهه ی دیگه هستین ...

ده سالم خیلیه دخترجون ...خوب فکراتو بکنهر کدوم از یه دهه ی دیگه هستین ...

چند جلسه مشاوره قبل از ازدواج رفتیم از هر لحاظ باهامون صحبت کرد فقط در چند مورد جزئی که گفت با صحبت باید حلش کنید و بقیه موارد رو گفت مشکلی نداره چون هم من بیشتر از سنم متوجهم و هم ایشون شور و هیجانش کمتر از سنش