سلام دوستان من به تازگی نامزد کردم و خانواده مادریم و خواهر و برادرم نسبت به نامزدم کم محلی میکنن. با اینکه بسیار زیاد ایشون احترام میذاره و دوستشون داره. همین باعث میشه خیلی ناراحت شم. به نظرتون چیکار کنم؟
پس ایشون خودشون کم کم باید اثبات کنم تا خانواده هم کم کم راضی بشن تا هم میتونی ازش تعریف کن پیش خانواده ات جلو خودش نه ، اغراق آمیز هم نه گاهی بگو خداروشکر مثلاً فلانی خیلی خوش برخورده ، دست و دلباز و.... نکات مثبتش رو گاهی بازگو کن انشالله اوکی میشن باهم ولی به خانواده ات هم بگید خط قرمز نامزدمه لطفا حد و حدود رو رعایت کنید چون توهین و بی احترامی به ایشون انگار به منه مخصوصا خواهر و برادرت
داداشمم اره روز اول خواستگاری با لگد کوبید در اومد با بابام حرف بزنه تنها داداشم یهو از در اومد بدون هیچ سلامی یهو لخت شد با شرتک از جلوش رد شد رفت حموم و... نامزدم گفت تو دخالت نکن من خودم درستش میکنم دیگه کم کم به داداشم نزدیک شد بعد اون سری داداشم به مامانم گفته بود من همیشه فکر میکردم نسیم با کسی ازدواج کنه که از این کت شلواری ها و...نامزد من بازاری از این پسر ها که از بچگی کف بازار کار کرده ولی گفته بود پسر پسر خوبیه خداروشکر انتخاب خوبی کرده ولی پدرم همچنان مخالف
به این دلیل که ۱۰ سال از من بزرگتره. اما ما مشاور رفتیم همه جوره تفاهم داشتبم مگر بعضی چیزای جزئی که برامون توضیح داد. از لحاظ اخلاقی خیلی به هم میخوریم
ده سالم خیلیه دخترجون ...خوب فکراتو بکنهر کدوم از یه دهه ی دیگه هستین ...
چند جلسه مشاوره قبل از ازدواج رفتیم از هر لحاظ باهامون صحبت کرد فقط در چند مورد جزئی که گفت با صحبت باید حلش کنید و بقیه موارد رو گفت مشکلی نداره چون هم من بیشتر از سنم متوجهم و هم ایشون شور و هیجانش کمتر از سنش