2777
2789
عنوان

مستندهای واقعی جنایی

352 بازدید | 31 پست

درود بر شما. من از حدود هفت سال پیش، یک زن ساده بودم و فکر میکردم همه مثل خودمن، تا اینکه با علم روانشناسی و جرم شناسی آشنا شدم. الان بعد از کلی مشاهده بازجویی ها و دادگاهها و مصاحبه مجرمان، و بالا رفتن آگاهیم در مورد جامعه شناسی و روانشناسی، یک زن زرنگ و آگاه شدم، دیگه نه بدبینم و نه خوش بین. الان واقع بین شدم. شما چه کارهایی انجام میدید که آگاهتر و زرنگ‌تر و آدم شناس تر بشید؟ سپاس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درود گلم، میخواستم ببینم شما راهکارتون برای اینکه دیگران ازتون سواستفاده نکن و گیر آدم‌های سمی نیوفت ...

از ترس سو استفاده و آزار رفت و آمدم با همه کم هست با هیچ کسی صمیمی نمیشم

خب ما رو هم آگاه کن

مثلا من وقتی یه بازجویی ۵ ساعته رو میبینم، میبینم که قاتل اول تا چند ساعت از اتهام طفره میره، بعدش پلیس با سوالات زیرکانه، قاتل رو با دروغ‌هاش مواجه میکنه و در نهایت اعتراف میکنه. زبان بدن رو هم یاد میگیرم 

از ترس سو استفاده و آزار رفت و آمدم با همه کم هست با هیچ کسی صمیمی نمیشم

خب اول باید تشخیص بدید که رفتارهای طرف مقابل خطری هست، بعدش از رابطه کنار بکشید. اینجوری که متروی هستید و بدبین گلم

خب اول باید تشخیص بدید که رفتارهای طرف مقابل خطری هست، بعدش از رابطه کنار بکشید. اینجوری که متروی هس ...

بله متاسفانه 

البته من اونا رو جانی و قاتل قاتل ننیبینم😁

فقط چون حوصله حسودی و فضولی آدما رو ندارم دوری میکنم

مربوط به شغلتونه؟

نه، من رشته دانشگاهیم ریاضی محض بوده. ولی یه زمانی از سادگیه خودم کلافه شدم!!! تصمیم گرفتم  دانش روانشناسی و جرم شناسی خودم رو افزایش بدم. الان شخصیتهای خودشیفته، روان پلید، دوقطبی و غیره رو خوب میشناسم

بله متاسفانه البته من اونا رو جانی و قاتل قاتل ننیبینم😁فقط چون حوصله حسودی و فضولی آدما رو ندارم دو ...

انسان‌های حسود اصلا قابل دوستی نیستن!! و اگه آشنا باشی، با نگاه و زبان صورتشون میتونی سریع شناساییشون کنی

نه، من رشته دانشگاهیم ریاضی محض بوده. ولی یه زمانی از سادگیه خودم کلافه شدم!!! تصمیم گرفتم دانش روا ...

آها چه جالب در یه غثفرصتی اگه وقت داشتین ازتون کمک میگیرم چون با شوهرم خیلی مشکل دارم

آها چه جالب در یه غثفرصتی اگه وقت داشتین ازتون کمک میگیرم چون با شوهرم خیلی مشکل دارم

نا آگاهی و ساده لوحی، این اجازه رو به اطرافیاتتون میده که ازتون سودجویی بشه گلم. اطرافیان شامل والدین هم هست. حتما گلم