2821
2789
عنوان

بابام همه چیو فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 18686 بازدید | 470 پست
آخه همه بر پسره ناراحتنتقصیره اون پسرم هست زرنگی کرده رفته خواستگاری ۱۴ سال کوچیکتر معلومه یک جا به ...

بایدجواب ردمیدان،،،به همین سادگی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باز هم مشکلات ازدواج سنتی و کورکورانه باز هم قراره ریپلای ها شروع بشه که واااای نه سنتی خیلیم خوبه م ...

یعنی تمام ازدواج های عاشقانه آخرش خوب شده!!!!!

خیلی ازتاپیک هاشوداریم همینجامیخونیم که پشیمونن وطلاق

بماندتوواقعیت که بیشتره

وخدایی که بشددددت کافیست❣
آخه همه بر پسره ناراحتنتقصیره اون پسرم هست زرنگی کرده رفته خواستگاری ۱۴ سال کوچیکتر معلومه یک جا به ...

به قول شما آره زرنگی کرده رفته خاستگاری ولی ایشونم قبول کرده که. مقصر اینجا بیشتر استارتره چون هم فاصله سنیو قبول کرده هم شرایط دیگه رو. پسره که دروغ نگفته بهش که بگی میخواسته گولش بزنه 

بهرحال انتخاب جفتشون از پایه غلط بوده ایشون اومده جلو دخترخانم میتونست عقلانی برخورد کنه یا همین خانواده ای که الان حمایت میکنن اون موقع گوش دخترشونو بکشن تلنگر بزنن که این ازدواج ب صلاحت نیست...تربیت اشتباه تو جامعه باعث میشه همه اسیبشو ببین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خب جوابشو ندهباهاش خشن باشرفتارای بد نشون بده

ینی انسانیت اینقد مرده که این پیشتهاد رو میدی.... مگه دست استارتر رو جر دادن که این پسرو انتخاب کنه. وقتی از هیچیییی خبر ندارید این پیشنهادات بی عقلانه ارو ندید... از کحا مشخص استارتر بی تقصیر. و گناه همه واسه پسره اس

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب چی بگم؟چه راهکاری بدم؟بگم با پسری که دوستش نداری و ازش سرد شدی و ۱۴ سال ازت بزرگتره زندگی کن؟

اسی ایناروهمه روروزاول میدونسته،مخفی که نبوده ازش

پسرمردم چه گناهی کرده!

کاراسی تاوان داره

وخدایی که بشددددت کافیست❣
یعنی تمام ازدواج های عاشقانه آخرش خوب شده!!!!!خیلی ازتاپیک هاشوداریم همینجامیخونیم که پشیمونن وطلاقب ...

اتفاقا هر چی جدایی هست از همین ازدواج های عاشقانه ست

توی ازدواج های سنتی جدایی کمتره 

چون عقل کار کرده و تصمیم گرفته

باید بری پیش روان‌درمانگر مشاوره بشی بفهمی دقیقا چه نیازی هست که ازت پاسخ داده نمیشه ممکنه ظاهرا مشک ...

مشاور خوب سراغ دارید ؟؟

ی مشاور تو همین سایت پیدا کردم البته مطب نداشتن با اموزش و پرورش کار میکردن 

بعد عکسم فرستادم ب من گفت ۲۰سال تفاوت سنی میخور بهتون!!!

ب من گفت حکایت کودک همسری هستی دل منو بدتر زد

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

خب رفته باشه مگه اینا دلیلهـ.. استارتر عقل داشته یا نه. توان اینکه انتخاب درست داشته باشه داشته یا ن... چرا همه چیزو مقصر ینفر میدونین و اون یکی بی تقصیر... مطمعنن چیزی مهمتر هست که نمیگه نمیشه یطرفه قضاوت کرد. وقتی میگه پسره خوبه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2825
2823
2791
2779
2792