2821
2789
عنوان

بابام همه چیو فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 18686 بازدید | 470 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب جوابشو ندهباهاش خشن باشرفتارای بد نشون بده

همین کارارو کردم 

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

باید بری پیش روان‌درمانگر مشاوره بشی بفهمی دقیقا چه نیازی هست که ازت پاسخ داده نمیشه ممکنه ظاهرا مشکلت سن و قیافه باشه ولی در اصل یک نیاز ریشه ای تر داری که اون باید شناسایی و بعد پاسخ داده بشه و اصلا نیاز نباشه که به جدایی فکر کنی 

مثلا شاید میل به تایید شدن داری و چون دوست و آشنا به خاطر قیافه یا سن شوهرت این تایید رو بهت ندادن خورده توی ذوقت 

یا شاید اختلال طرد شدگی داری کسایی که این اختلال رو دارن یا یه کاری میکنن که طرف مقابل طرد شون کنه یا خودشون طرف رو طرد می‌کنن 

اینا ریشه ای هستن باید حل بشن اگه حل نشن توی ازدواج بعدی هم دقیقا به مشکل مشابه همین پیش میاد

طلاق یه جوری راحت مثل نقل و نبات توی دهن هاتون میچرخه که انگار دارید در مورد تعویض لباس حرف می‌زنین 

اون موقعی که داشتی بله میگفتی حتما یه چیزی داشته که با ذهنیت یک عمر زندگی بهش بله گفتی اخلاق و رفتارش هم که خوبه بشین گیر و گور روان خودت رو پیدا کن مشکل رو حل کن زرتی طلاق طلاق چه خبره واقعا توی این سایت 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://ninisite.co/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

باز هم مشکلات ازدواج سنتی و کورکورانه 

باز هم قراره ریپلای ها شروع بشه که واااای نه سنتی خیلیم خوبه ما با عقل تصمیم میگیریم نه احساس واااای بعد ازدواج عشق بوجود میاد و فلان 

عزیزم تو مشکلت خیلی بزرگه 

اولا اگه عاشقش بودی الان اینجا نبودی دوما اگه طلاق بگیری ، احتمال اینکه با یک پسر بهتر ازدواج کنی ، بستگی به این داره بعد طلاق مزیت هایی بدست بیاری که حتی توی مجردی هم نداشتی

قبل ازدواج مشاوره نرفتید ؟

دلیل اینکه خواستی باهاش ازدواج کنی چی بود ؟

من حس میکنم عقد نیستید درسته؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

وقطعا در اینده همون پسر هم عذاب میکشه تنها استارتر نیست شاید الان تلخی بفهمه اما قطعا اینده شیرینی خ ...

آخه همه بر پسره ناراحتن

تقصیره اون پسرم هست زرنگی کرده رفته خواستگاری ۱۴ سال کوچیکتر 

معلومه یک جا به مشکل برمی‌خورن حالا بعضیا خشگلن تفاوت سنی دیده نمیشه ایشون مثل اینکه ظاهرشم خوب نیس

شغل ودرامدش خوبه؟

بله کارش خوب و برای من هرچی خواستم خریده

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

و از وقتی ک نامزد کردم همیشه تو خونه هستم گاهی خوبم گاهی حوصله خودمم ندارم گریه میکنم همیشه حتی پیش ...

زود نبود تو دوماه ،،،  

چرا انقد زیبایی ملاکه

اصن درک نمیکنم،، مرد چراباید زیباباشه،،بقیه چششون،دنبالش باشه؟؟یاچی؟؟؟

مردباید دوست داشته باشه،اخلاق داشته باشه وپول درآره

که این بنده خد داره

حالا الان میگی خودم شبیه فلان بازیگرم انقد قشنگم همه نگام میکنن   این حرفا مضحکه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

مگه ازدواج بچه بازیهحس دارم حس ندارمچقدر راحت حرف جدایی میزنیدچند سالته؟

۲۲سالم

2825
2823
2791
2779
2792