2821
2789
عنوان

بابام همه چیو فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 18686 بازدید | 470 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و از وقتی ک نامزد کردم همیشه تو خونه هستم گاهی خوبم گاهی حوصله خودمم ندارم گریه میکنم همیشه حتی پیش ...

اگر الان به دلت نیست ده سال دیگه بدتر میشی 

درسته که الان اون پسر دلش می‌شکنه 

اما خب اینطوری اونم عذاب میدی

باز خوبه خانوادت حمایتت میکننبرای اینکه عذاب وجدان نگیری سعی کن پسره رو از خودت زده کنی

بهش همه چیو گفتم زده نمیش فعلا ک زده نشد

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

اگر الان به دلت نیست ده سال دیگه بدتر میشی درسته که الان اون پسر دلش می‌شکنه اما خب اینطوری اونم عذا ...

وقطعا در اینده همون پسر هم عذاب میکشه تنها استارتر نیست شاید الان تلخی بفهمه اما قطعا اینده شیرینی خواهد داشت

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
چند سالته دوستش نداری چطوری قبول کردی واسه چی راضی شدی

دارم میرم تو ۲۲سال 

چمیدونم گفتن ازدواج با منطق و عقل بهتر هس تا عاشقانه

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

از من بشما نصیحت بهتر از این اقا که الان همسرته دیگه برای شما پیدا نمیشه ویژگی های مثبت داره چی از این بهترـ. فقط بخاطر ظاهر!!! مگه میشه ندیده باشی و بله گفته باشی اونم یه انسان احساس و زندگیشو نابود میکنی... لطفا عاقلانه فکر کن مگه جهره زیبا نون اب و ارامش میشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

به دیروز و امروزت زیاد فکر کردی پس حالا بشین به فردا فکرن یعنی دقیقا فردا ی روز طلاق میخوای چیکار کتی ؟ آیا کیس مناسب هست ؟مجرد باشه؛ مهربون باشه ،صبور باشه درک داشته باشه .... ودر آخر کسی پیدا میشه که ازدواج قبل رو نادیده بگیره  یا شاید خدای نکرده منتظر یه زن مرده یا زن طلاق  داده با بچه باشی 

عزیزم لطف کن به همه چی فکر کن 

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

چرا هرکی تعداد پستاش کمه ازاین تاپیکا میزنه😂😂😂😂

بخدا مشکل واقعی تو زندگیم هس کاش کسی گرفتار نش

2825
2823
2791
2779
2792