2777
2789

موقع صحبت انگار همه چی یادم‌میره تعریف کنم حرفی بزنم مثل گنگا دوسدارم خوش تعریف باشم شوخی کنم بلد نیستم اعصابم خرد شده 

پشت تلفن هم همینطور

راهنمایی بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزور میخوای خودتو بدبخت کنی! چه صمیمیتی اخه. خانواده شوهر که دوست و رفیق نیستن. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خخخ منم خیلی حرفی باهاشون ندارمتو مهمونی ها بیشتر تایید می کنم و لبخند می زنم و شنونده امخیلی نمی تو ...

بعد از ۶ همچنان همینم و تغییری نکردم🤭

باهاشون خوش می گذره ولی صمیمیتی نداریم

منم صمیمی نیستم چون واقعا دلم نمیخواد و از اونایی هم نیستم که تظاهر به صمیمیت کنم اما اگه دلم خوش بود باهاشون حتما سعی می کردم ارتباط بگیرم در حد متعادل فکر نکنم سخت باشه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
بزور میخوای خودتو بدبخت کنی! چه صمیمیتی اخه. خانواده شوهر که دوست و رفیق نیستن.

من بهترین دوستام از خانواده شوهرم هستن

کلا برنامه کن جمع منم

همرو جمع میکنم برای بیرون و مسافرت و دورهمی

خیلییییی خوبه اتفاقا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من بهترین دوستام از خانواده شوهرم هستنکلا برنامه کن جمع منمهمرو جمع میکنم برای بیرون و مسافرت و دوره ...

تو هزینه ها سو استفاده نمیکنن

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

تو هزینه ها سو استفاده نمیکنن

نه اصلا

با هم خیلی اوکی هستیم

الان برای مسافرت عید به جاریم گفتم که حتما بیا با هم بریم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

منم خیلی دوس داشتم صمیمی باشیم ولی خودشون نمی‌خوان تو جمع یا منم زیاد حرف نمیزنن منم چیزی نمیگم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

برای من ک دورن 

منم ادم تلفنی نیستم اصن

خودشون گاهی زنگ میزنن منم بعد -چطوری- دیگه حرفی ندارم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
نه اصلابا هم خیلی اوکی هستیمالان برای مسافرت عید به جاریم گفتم که حتما بیا با هم بریم

خوبه چون خوب هستن شما هم عاقلی و میتونی مدیریت کنی

ولی خیلیا یا طرفشون خوب نی یا خودشون هنر ارتباط ندارن

والا ما هیچ همسفری نداریم اونقد دوس داشتم کسی بود بریم خانواده شوهرم طوری آن حساب متاب خوششون نمیاد میفته گردن ما همه چی

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم