2777
2789
عنوان

بی بی چک

151 بازدید | 31 پست

سلام من 5م باید پریود بشم 5روز قبل یعنی 30ام صبح تست گرفتم یه هاله دیدم توی تستم بعد یکی دیگه هم زدم بازم هاله داشت بعد 20دیقه هاله میشدن

امروز 1م یکی دیگه گرفتم مارک دیگه ولی کلا منفی بود 

یعنی الان من باردارم یا نه؟

مارک دفه اول Vitasignبود 

دومی Rojan

خیلی گذشته برو ازمایش خون بده خیال خودت راحت کن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه منفی شدن مثبت رو داشتم

ولی برعکسش رو نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هنوز از وقتم نگذشته

۵ماه باید می‌شدی نشدی درسته 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

برعکس چجوری مال منم روز اول هاله بود روز بعد هیچی نداشت

نه مال من روز اول هیچی نداشت

ی هفته بعد دو تا خط پررنگ شد

البته از موعدم گذشته بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نه درست نیست ببخشید 5م که چند روزه دیگه هست باید بشم قبل وقتم این تست شده

خو بزار ازموعدت بگذره بعد بی بی چک بزن الان خیلی زود زدی

هاله نشون داد بعد چرا امروز نشون نمیده🥲

صبرکن بزار عقب بندازی صبرصبر همین