2777
2789

خودم الان ۳۸ سالمه مجردم اصلا غصه مجردی ندارم غصه پول دارم ،۲۴ سالگی رفتم دانشگاه ۳۰ فارغ‌التحصیل و بیکار بعدشم فروشندگی تا ۳۵ سالگی بعدش بیکاری چون به خانم بالای ۳۵ کار نمیدن تازه جوون ها هم باید داف باشند 

وقتی یه خانم بالای ۴۰ ساله میشه یعنی هییییچ جا جاش نیست 

نه خواستگار درستی میاد 

آگهی های استخدامی همه زده زیر ۳۵ ساله و وقتی ۳۰ و خرده ای بودم میرفتم برای استخدامی دخترهای جوون و داف نشسته بودند اصلا دیده نمیشدم و بهانه ی حالا زنگ میزنیم !

حتی پانسیون هم میگن فقط زیر ۴۰ ساله 

کاربری دست دو نفره

تو که نمیخوای ازدواج کنی چرا دنبال خواستگاری؟!

من ۳۶ سالمه دو سال کوچیکتر از شما...

نه ازدواج کردم و نه میکنم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه کتابی خوندم نوشته بود آینده ی شما زاییده ی ذهن شماستافکارتو عوض کن عزیزم، همین...

خب چیکار کنه بنده خدا داره واقعیت جامعه رو میگه یکی راهکاری بده 

الآن شما چه خط فکری پیشنهاد میدید بهش 

چه ربطی به تاهل داره !!! خب که چی؟ آره همسن مادرتم دخترم 

تاهل که هنر نیست زاییدن هم والا دختر همسن تو دیدم ۱۴ سالگی ازدواج کرده زایبده الان دخترش مدرسه میره

تاهل و فرزند داشتن دردسره اصلا هنر نیست 

من بحثم روی کار هست

کاربری دست دو نفره
خب چیکار کنه بنده خدا داره واقعیت جامعه رو میگه یکی راهکاری بده الآن شما چه خط فکری پیشنهاد میدید به ...

من که از شرایط زندگی ایشون که خبر ندارم، فقط سنش و میدونم. ولی میتونه خودش یه کاری یاد بگیره و برای خودش کار کنه. آرایشگری، قالیبافی( تابلوفرش)، گلسر سازی، یا خیلی از شغلهاکه میشه تو فضای مجازی ازش کسب درآمد کرد. آدم اگه آیه یاس نخونه، خییییلی کارا میشه کرد.بخدا چهل سالگی پایان زندگی نیست. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

تو که نمیخوای ازدواج کنی چرا دنبال خواستگاری؟!من ۳۶ سالمه دو سال کوچیکتر از شما...نه ازدواج کردم و ن ...

عزیزم اول کمی فکر کن بعد نظر بده 💗 درباره ی شرایط بالای ۴۰ ساله ها گفتم یعنی حتی اگر بخوام ازدواج‌ منم خواستگار درستی نیست 

چون راه حل خیلیا اینه کار نیست پس شوهر کن خرجتو بده 

کاربری دست دو نفره
من که از شرایط زندگی ایشون که خبر ندارم، فقط سنش و میدونم. ولی میتونه خودش یه کاری یاد بگیره و برای ...

شعار نده عزیزم کار در منزل زیاد انجام دادم کوووو تقاضا همش حرفه

کاربری دست دو نفره
عزیزم اول کمی فکر کن بعد نظر بده 💗 درباره ی شرایط بالای ۴۰ ساله ها گفتم یعنی حتی اگر بخوام ازدواج‌ ...

خب راه حل اشتباهیه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7