2777
2789
عنوان

خیلی وابسته شوهرمم به نظرتون برم

902 بازدید | 64 پست

هفته پیش وقت دندون پزشکی داشتم کرج(خودمون قزوینیم) شوهرم چون جمعه سرکاربود نتونستم برم این هفته بازم جمعه سرکار امشب مامانم اینا اومدن اینجا فرداباهاشون برم کرج تا جمعه اونجا باشم همسرم جمعه بیاد دنبالم خیلی وابستشم همش دودلم نمیدونم برم یانه اصلا استرس گرفتم بدونه شوهرم بخوابم پنجشنبه هم نوبت دارم باز برم به نظرتون؟ 

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی ک دائما میگم یه سفر مجردی بریم یکم دور بشیم از ههم 😅

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

زنها خیلی احساسی هستن باید کنترل کرد

من خودمم همینطور بودم واقعا خیلی اذیت میشدم نسبت ب همسرم خیلی وابسته تر بهش بودم ک دیدم هم خودم دارم اذیت میشم و هم اون هم بخدا دور کشی میکرد 

اما الان ک کمترش کردم خیلی نرمال شده 

وابستگیت غیر عادیه

گاهی اوقات حس میکنم جریضم حتی دوست ندارم توجمع شلوغ باشیم باهم مهمونی هم میریم برخلاف بقیه ک دوست دارن تادیروقت توجمع باشن ما دوست داریم برگردیم خونه و پیش هم باشیم

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐